Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2006, 10:22   #1
KARAKARTAL89
 
KARAKARTAL89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartalin Maradonasi Barcaya gidiyor

Click the image to open in full size.

Kulagini ceken antrenöre kızdı, Barça’ya gidiyor...
Beşiktaş minik takımının formasını giyen ve geleceğin Maradona’sı olarak gösterilen Muhammed Demirci, antrenmanda hocası Sami Şenol tarafından kulağının çekilmesi ve tartaklanması sonucu Siyah-Beyazlı renklere küsme noktasına geldi.

Olay 20 gün önce antrenmanda, son adama çalım atıp gol atma çalışması sırasında gerçekleşti. Antrenör Sami Şenol, son adam olarak dururken bütün oyuncular tek tek gelip hocayı geçerek kaleye atmaya başladılar.

Sıra Muhammed’e gelince, genç yıldız, topu Ronaldinho gibi kaldırıp hocasının üzerinden atarak hareketi tamamladı. Bunun üzerine Şenol topu eliyle keserek minik yıldızı havaya kaldırıp itekler ve kulağını çekerek uyarır. Sonra da antrenmandan kovar. Antrenörün bu davranışı üzerine minik Muhammed bir kenara giderek oturup ağlar. Hatta bir daha antrenmanlara gelmek bile istemez. Manevi babası Seyit Ateş, altyapı sorumlusu Ufuk Pak’ın girişimleri sonucu Muhammed tekrardan antrenmanlara çıkmaya başlar. 10 Haziran’da oynanacak olan Feriköy maçı için kadroya alınan Muhammed’e sabah Fulya’da olması söylenir. Maçtan bir gün önce de Seyit Ateş, Muhammed’i bir buçuk saat önce maçın oynanacağı sahaya getireceklerini Sami Şenol’un yardımcısı Mehmet Bulduk hocaya söyler. Minik oyuncular ebeveynleri ile maçtan bir buçuk saat önce sahaya gelebilmektedirler. Fakat bu durum Sami Şenol hocaya iletilmez ve Muhammed, Fulya’ya gelmedi diye kadro dışı bırakılır.

Üzüntüden idmanlara gitmedi

Bir hafta önce hocası tarafından tartaklanan minik oyuncu kadroya da alınmayınca, üzülerek Sami Şenol hocanın antrenmanlarına gitmek istemez. Bu üzüntüsünü de arkadaşlarına ve yakın çevresine söyler.

Antrenör Sami Şenol ise Muhammed ile ilgili bir olay olduğunu kaydederek, “Küçük bir olay oldu. Fakat daha sonra antrenmanlara gelmediği için Feriköy maçında oynatmadık. Yalova’da yapılacak minikler şampiyonası için de antrenmana gelmediği için kadrodan çıkardık. Olaylarla ilgili çok fazla bir şey söyleyemem.” dedi.

Yalova’da yapılacak Minikler Türkiye Kupası maçının kadrosunda olmasına rağmen minik yıldız son antrenmana gelmediği için Yalova’ya götürülmeyecek. Seyit Ateş’in bütün ısrarlarına rağmen minik yıldız, onuru kırıldığı için geri dönmek istemiyor. Muhammed, maruz kaldığı olayı minik yüreğine sığdıramıyor. Antrenmanlarını bile yüzlerce insanın izlediği Beşiktaşlı Muhammed Demirci, arkadaşlarından ayrı olmanın ve top oynayamamanın hele hele bu şekilde futbol topundan ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Altyapı koordinatörü Ufuk Pak yaşanan olayı doğrularken, o dönemde kendilerinin PAF takımı ile Hollanda’da bulunduklarını ifade etti. Kendisine olayın rapor halinde geldiğini belirten Pak, “Antrenmanda böyle bir olay gerçekleşti. Bunu bu kadar büyütmenin bir anlamı yok. Hem ben hem de manevi babası Seyit Ateş, Muhammed’in Beşiktaş’ta büyük bir futbolcu olmasını istiyor.” dedi.

Muhammed Barcelona yolunda

Beşiktaş’ın genç yeteneği Muhammed’i Barcelona da takibe aldı. İspanyol takımının futbol direktörü Begiristain, Muhammed’in kasetlerini izleyerek bir rapor hazırladı. Barcelona yetkililerine sunulmak üzere hazırlanan raporda Muhammed ile ilgili şunlar yer aldı: “Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanıyor. Bireysel değil takım oyununa yatkın bir isim. Bireysel yetenekleri de üst düzeyde. Mutlaka alınıp belli bir eğitimden geçirilmeli. Barcelona’ya yakışacak bir oyuncu olabilir.”

Kaynak: Zaman
Haber: Temel Yirmibeşoğlu
KARAKARTAL89 Ofline