Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2008, 09:56   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real Madrid:2 Valencia:3

Barnebau'da deprem! 2-3

İspanya La Liga'da Santiago Barnebau'da nefesler kesildi. La Liga'da 29. hafta karşılaşmasında Real Madrid ile Valencia karşı karşıya geldi. Hafta içi Kral Kupası'nda Barcelona'yı 3-2 yenerek finale kalan Valencia, La Liga'da bir darbe de lider Real Madrid'e vurdu! 3-2
Büyük bir heyecana ve mücadeleye sahne olan karşılaşmada Valencia'ya galibiyeti getiren goller, 29. ve 67. dakikada David Villa ve 88. dakikada Arizmendi'den geldi. Raul'un 35. ve 67. dakikalarda attığı golleri ise Real Madrid'e yetmedi.

Bu karşılaşmanın ardından İspanya La Liga'da zirve yarışı yeniden alevlendi. Nao Camp'ta Vallodolid'i 4-1 yenerek gövde gösterisi yapan Barcelona, Real Madrid'in Valencia'ya kaybetmesinin ardından aradaki paun farkını 4'e indirdi. Nihat Kahveci'nin takımı Villarreal de haftayı galibiyetle kapatan bir diğer takım oldu. Son haftalarda aldığı arka arkaya galibiyetlerle zirveye yaklaşan Villarreal, Real Madrid ile aradaki puan farkını 6'ya indirirken, 29. haftayı Sevilla galibiyetiyle kapatan Atletico Madrid gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için büyük avantaj yakaladı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla