Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2008, 21:41   #1
ishakbjk
 
ishakbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 Okula Kayıt İçin Tuvalet Kagıdı ...

Okul kayıt yaptırırken, 1 paket kağıt havlu ve 1 paket tuvalet kağıdı yeter. Nasıl mı?
Sivas'ta, Muzaffer Sarısözen Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde, yeni kayıt yaptıracak öğrencilerden 1 paket kağıt havlu ve 1 paket tuvalet kağıdı getirmeleriisteniyor.

Muzaffer Sarısözen Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde alınan bir kararla, yeni kayıt yaptıracak öğrencilerden 1 paket kağıt havlu ve 1 paket tuvalet kağıdı getirmeleri istendi.

Bu doğrultuda okulun girişine, kayıtlarla ilgili duyuruların yanında marka da belirtilerek ''Yeni kayıt yaptıracak öğrenciler 8'li (1 paket) kağıt havlu ve 12'li (1 paket) tuvalet kağıdı getireceklerdir'' şeklinde yazı asıldı.

Okulda derslerin sanata dayalı olması nedeniyle öğrencilerin resim, heykel gibi eserleriyle ilgili çalışma yaparken ve enstrüman kullanırken sürekli ellerini kullandıklarını belirten okul yetkilileri, bu nedenle öğrencilerin devamlı ellerini yıkamaları ve temizlemeleri gerektiğini kaydettiler.

Bu doğrultuda okuldaki tuvaletlere kağıt havlu ve tuvalet kağıdı konulduğunu anlatan yetkililer, bunların çok çabuk tükenmesi nedeniyle böyle bir karar alındığını belirttiler.
__________________
Click the image to open in full size.
ishakbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla