Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008, 12:35   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Montolivo - Gilardino takası !

Click the image to open in full size.
Montolivo - Gilardino takası !
İtalyan ekibi Milan'ın, Gilardino’yu Fiorentina’ya vererek Montolivo’yu almak istiyor.
26 Mart 2008 11:17
İtalyan ekibi AC Milan'ın, Alberto Gilardino’yu Fiorentina’ya vererek Riccardo Montolivo’yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Milan’da üçüncü sezonunu geçiren ve hâlâ beklenen patlamayı yapamayan Gilardino’nun yaz aylarında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Milan’ın şu an için forvet hattında dört isim bulunuyor. Kadroda yer alan Alexandre Pato, Filippo İnzaghi ve Alberto Paloschi’nin yanı sıra sezon sonunda büyük bir ihtimalle transfer olacak Dimitar Berbatov, İtalyan devinin ileri hattını oluşturacaklar.

Öte yandan, Gilardino’yu çok beğenen Fiorentina teknik direktörü Cesare Prandelli de, gelecek sezon eski öğrencisini kadrosunda görmek istiyor. İkili daha önce Parma’da birlikte çalışmışlardı.

Bu sebeple, Milan’ın Mor Menekşeler’in bu isteğine cevapsız kalmayacağı ve ortasaha oyuncusu Riccardo Montolivo’yu almak için Gila’yı vermeyi düşündükleri belirtiliyor. . 23 yaşındaki genç oyuncu İtalya’nın gelecek vadeden oyuncuları arasında gösteriliyor. Andrea Pirlo’ya yakın oyun tarzı ise Montolivo’nun Milan için biçilmiş kaftan olduğunu kanıtlıyor.

Bu sezon bekleneni veremeyen ve çok kötü bir dönem geçiren Montolivo’nun gelecekte neler yapacağı ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. Prandelli’nin eski Atalantalı oyuncuya gitmesi için kesinlikle izin vermesi beklenirken bu transferi bir çok kişi, Pirlo’nun seneler önce genç ve başarısız bir oyuncuyken, İnter’den Milan’a gelmesine benzetiyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla