Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008, 22:11   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Taşınabilir şarjla kesintisiz iletişim

Click the image to open in full size.
Taşınabilir şarjla kesintisiz iletişim


P790 taşınabilir şarjla ,şarjınız hiç bitmesin... İletişiminiz kesilmesin...




Click the image to open in full size.

Kablosuz iletişimin global liderlerinden Motorola, cep telefonu kullanıcıları için mobil iletişimi yenilikçi bir uygulamayla kolaylaştıran P790 taşınabilir şarj ünitesini satışa sundu.
Şık ve yenilikçi bir tasarıma sahip olan P790 taşınabilir şarj ünitesi, hem profesyonellere hem de bütün telefon kullanıcılarına, küçük ve kablosuz bir cihazla telefonlarını ve Bluetooth kulaklıklarını şarj etme imkânı sağlayarak kesintisiz bir iletişim deneyimi yaşatıyor. P790 taşınabilir şarj ünitesi aynı zamanda Motorola telefonları ya da kulaklıklarının üzerinde bulunan mini-USB girişine doğrudan bağlanarak güç kaynağı olarak da kullanılabiliyor. Bu sayede kullanıcıları şarj cihazı kablolarıyla uğraşma ve pil değiştirme zahmetinden kurtarıyor. P790 Taşınabilir Şarj Ünitesi, içerisinde 1700mAh'lik bir pil barındırıyor ve mini-USB bağlantısı kullanan tüm Motorola cep telefonları ve kulaklıklarıyla uyumlu olarak çalışıyor. 73.6x 51.4x 23.7 mm boyutlarındaki ünitenin ağırlığı ise 79 gram, satış fiyatı 79 YTL.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla