Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2008, 15:57   #15
Sercanbjk
 
Sercanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Maça iki tarafta hızlı istekli başladı,Beşiktaş ve Sivasspor bir birine karşı güzel ataklar yaparken,maçında zevkli keyifli bir maç olacağını bizler düşünürken,muhteşem bir organizasyon ve Nobre Holosko iş birliği ön plana çıktı,Holosko golü atıp bu maçı Beşiktaş`ın kazanacağını gösterdi. Bundan üç dört dakika geçti,bu sefer her zaman oynamasını savunduğum genç Aydın müthiş kesti Holosko kafayı vurdu golü attı.

Beşiktaş eğer şampiyonluğa aday bir takım olsaydı,bu dakikadan itibaren devam ederdi gollere. Ancak Sivasspor`un baskısı devam etti yılmadılar,Beşiktaş`ta ataklara çıkıyordu ama şaşkına dönmüş Sivas karşısında dakikalar 20 yi geçtikçe biraz daha rolantiye döndü.

İkinci yarı yine hızlı başladı önce Beşiktaş sonra Sivas net pozisyona girdi,Beşiktaş 60 a kadar o başta dediğim ikinci golden sonra yapması gerekeni yaptı,korkmadı üçüncü golü istedi çekilmedi,ancak dediğim gibi 60 a kadar sürdü. Bu dakikadan itibaren,yine oyun rolantiye döndü Sivas etkili olmaya çalıştı zaman zaman olduda,Beşiktaş savunmasını ben bu gün beyendim,eğer bu savunma başarısını 5 maç gösterebilse Beşiktaş bu gün yine şampiyondu. Sivas 90+5 de bir gol attı olası puan eşitliğinde Sivas üstte yer alıcak,artık büyük takımsan bu hesaplamaları iyi yapıcaksın. Dediğimiz ikinci golden sonra niye saldırmadın eleştirisine geliyoruz,bir go ldaha atılmış olsaydı böyle bir durum söz konusu olmucaktı,ya atıcaksın,yada o dakikada Sivas`tan gol yemiyeceksin arkadaş.

Holsoko mükemmel oynadı,Nobre pek varlık gösteremedi ama yaptığı asist mükemmeldi,Rüştü kalesinde kritik müdahelelerde bulundu,Gordon takıma alıştıkça iyi futbolcuyum ben der gibiydi,havadan gelen bütün topları kesti,bence Bakiden bin kat daha iyi kim ne derse desin. İ.Üzülmez`in yerine Aydın`nın oynaması kesinlikle,gerekiyor bunu Ertuğrul Sağlam daha önce yapsaydı,Beşiktaş daha iyi yerlerde olabilirdi,İ.Üzülmez`in yerine bundan sonra oynaması gerekir Aydın`nın.

Sonuç itibariyle şampiyon Fb Kayseri maçında belli oldu,bu maçlar artık ikincilik maçları. Hakeme gelicek olursak,bu kadar kartına hükmetmesine hiç gerek yoktu,hala Beşiktaş doğranmaya devam ediyor,9 tane kart çıkardı biri kırmızı,bence İ.Kaşı iki hareket olarak değerlendirecek olursak,kesilikle ağır kararın olduğunu söyliye biliriz ilk karar için. Hakemler böyle işte zaten gerekli operasyon Beşiktaş`a yapıldı 10 puan gasp edildi,bundan sonrada devam ediyorlar çaktırmadanda olsa...
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Sercanbjk Ofline