Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 21:40   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gece Ağzı Acık Uyudu Basına Gelene Bakın.!

Edirne'de gece yorgunluktan ağzı açık uyuyan inşaat işçisi, ağzına giren fareyi yuttu. Midesinde 3 gün canlı gezen fare nedeniyle büyük acı çektiğini söyleyen inşaat işçisi, başına gelen olaya inanamadığını söyledi

Alınan bilgiye göre, Edirne'de inşaat işçisi olarak çalışan Halil Alığ (34), gece yorgunluktan ağzı açık uyuyunca, ağzına giren fareyi yuttu. Fareyi canlı olarak 3 gün midesinde taşıyan Alığ'ın başına gelen olay, önce sağlık görevlilerini, daha sonra da doktorları hayrete düşürdü. Fareyi yuttuktan 3 gün sonra hastalanarak sağlık ocağına giden genç adam, çağrılan ambulansla Edirne Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. "Fare yuttum" dediği doktorların bile önce kendisine inanamadığını belirten Halil Alığ, iki iğne vurulduktan sonra eve gönderildi. Çekilen röntgen filmlerinde ölen fareden geriye kalan parçaları taşıyan Halil Alığ, olayın üzerinden 12 gün geçtiğini ve şimdi herhangi bir şikayeti olmadığını söyledi.

Uyurken fareyi yutan ve 3 gün midesinde fare ile gezen Halil Alığ, "Bundan 12 gün kadar önceydi. Gece yattım, yorgundum ve ağzım açık uyumuşum. Gece saat 03.00 sıralarında ağzımdan bir şeyin girdiğini hissettim. Boğazımdayken fark ettim. Korktum, 'Ne oluyor?' dedim kendi kendime. Bir dakika gibi kısa bir sürede adeta nefesimin kesildiğini hissettim. Yanarak boğazımdan hızlıca mideme bir şey indi. Çok zor nefes aldım bu süre içinde. Sonra istifra ettim vefare pisliği gördüm. Kokusundan da fare olduğunu anladım. Ben 2, 3 gün doktora gitmedim. Sürekli istifra ediyordum. Fare midemde geziyordu, çok acı duydum, tırmalıyordu ve müthiş yanma oluyordu. Olaydan 3 gün kadar sonra bir akşam saat 20.00 sıraları sağlık ocağına gittim. Yüzümün rengi falan kalmamıştı ve ambulans çağırdılar. Edirne Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldım. Orada, 'Fare yuttum' dedim. Baştan söylediklerime inanamadılar. Biri kalçamdan diğeri de kolumdan olmak üzere iki iğne vurdular. Ne vurduklarını bilmiyorum. Röntgen filmi çekildi. Sonra farenin gezintisi kesilmişti. Sanırım içimde öldü. Beni kontrole çağırmadılar, başka ilaç falan vermediler. Ben evde bir hafta süreyle yattım" dedi.

Fareyi yuttuktan sonra evde ilaçlama yaptıklarını, ancak buna rağmen evde geceleri tedirgin yattığını belirten Halil Alığ, "Yine fare yutarım diye tedirgin yatıyorum. Bir hafta süreyle hiç yemek yiyemedim, bir şey içemedim. Genelde gündüzleri uyuyorum. Belki yuttuktan hemen sonra gitseydim, röntgen filmlerinde fare iyice belirgin olarak görünebilirdi. Çekilen filmlerde midenin bazı bölümlerinde ölen farenin eriyen kısımlarından geriye kalanları görünüyor. Ben bile inanamıyorum, ancak bu olay başıma geldi. Şansım varmış" diye konuştu.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla