Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2008, 07:34   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tomas Zapotocny Transferi (Tek Başlık)

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın listesine giren son aday Udinese'de oynayan Tomas Zapotocny oldu. 1.81 boyundaki savunma oyuncusunun bonservisi 850 bin euro. Kulübü ile sözleşmesi 2011 yılında bitiyor.


***

Çek bir stoper!

Stoper arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Udinese takımında forma giyen 28 yaşındaki yıldızı takibe aldı.

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, listesine Tomas Zapotocny'yi de ekledi. Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin ve Mutlu Topçu'dan oluşan siyah-beyazlı teknik heyet yurt dışına giderek futbolcu izlemeyi sürdürürken, rotasını İtalya'ya çevirdi. Son olarak ligde 7. sırada olan ve Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Udinese'nin stoperi Tomas Zapotocny'yi takibe alan Beşiktaş, bu futbolcu için hafta sonuna kadar İtalyan ekibiyle temasa geçecek.

Fiyatı 850 bin euro
Ekonomik sıkıntılar nedeniyle bonservis bedeli yüksek oyunculardan vazgeçen siyah-beyazlılar, devre arasında da ilgilendiği Zapotocny'ye sıcak bakıyor. Sloven Liberec'te oynarken Holosko'nun da takım arkadaşı olan tecrübeli oyuncunun bonservis bedelinin 850 bin euro civarında olması Kartal'ın iştahını kabartıyor. Menajer Sinan Engin'in haftaya İtalya'ya giderek, sözleşmesi 2011'de bitecek olan Zapotocny için Udinese ile masaya oturması bekleniyor.
Fatih DOĞAN
Pritt Ofline