Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2008, 01:53   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kredi kartına 10 taksitle manken

anken Çiğdem Savaş, defilelere çıkmak için kredi kartına 10 taksit uygulamasını başlattı. Son günlerde artan fiyatlara inat indirime gittiğini açıklayan Savaş, 'Gideceğim tanıtımlar 750 YTL ve kredi kartına 10 taksit şeklinde olacak' dedi.
'Ortadirek mankeniyim' diyen Çiğdem Savaş, mankenlik piyasasında artan fiyatlara tepki gösterdi. Artan fiyatlar nedeniyle tanıtımlarda büyük bir indirime gittiğini belirten Savaş, 'Bundan böyle tanıtımlara ve defilelere 750 YTL gibi bir fiyatla gideceğim. Gideceğim tanıtımlar 750 YTL ve kredi kartına 10 taksit şeklinde olacak. Bunu reklam için yapmıyorum. Aslında paraya herkesten çok ihtiyacım var. Türkiye'de bir ilki başlatmak istiyorum. Ülkemizde yaşayan yabancı mankenler işlere çok ucuza gidiyor.

Başlattığım bu kampanya ile günde 3 ayrı defileye ve açılışa katılıyorum. Bu çalışmayı diğer manken arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Ben namusumla, şerefimle haysiyetimle gerçekten ekmek parası kazanmaya çalışıyorum, bu yüzden de böyle bir yola başvurdum' dedi.

İlk defilesini Yenibosna'da bulunan Eskidiji mağazasında gerçekleştiren mankene, firma sahiplerinden de tam destek geldi. Savaş'ın başlattığı kampanyanın kendilerine yaradığını söyleyen Güngör İpekişleyen, 'Bundan önceki defilelerimizde hep yabancı mankenlere yer verdik ve zarar ettik. Çiğdem Hanım da, çok ünlü bir mankende bulunan tüm özellikler bulunmakta. Hem de yaptığı kredi kartı indirimi ile firmamızı daha iyi tanıtırken, bütcemize önemli katkı sağlıyor'diye konuştu.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla