Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2008, 18:57   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
UEFA'da büyük heyecan

UEFA'da büyük heyecan

Son haberler, muhtemel 11'ler burada! Salı ve Çarşamba gecesi Devler Ligi'nde oynanan yarı final ilk maçlarının ardından, futbol heyecanı UEFA Kupası ile devam ediyor. Bugün oynananacak iki karşılaşma ile takımlar final bileti yolunda rövanş maçları öncesi avantaj yakalama peşinde.
Bayern Münih Almanya'da Rus temsilcisi Zenit St.Petersburg'u ağırlarken, Glasgow Rangers'ın konuğu ise İtalyan ekibi Fiorentina olacak. Mücadeleler 21.45'te başlayacak. İki maçı da Türkiye'den herhangi bir televizyon 'CANLI' olarak ekranlara getirmeyecek.
Yarı final rövanş karşılaşmaları ise 1 Mayıs'ta oynanacak. UEFA Kupası'nda final bu sene 14 Mayıs'ta İngiltere'de City of Manchester Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Son kadro durumları;
Fiorentina'da tek eksik var
Rangers'da kaptan Barry Ferguson ve Kevin Thomson Fiorentina maçı öncesi cezalı durumda. Forvet oyuncusu Lee McCulloch ve orta sahada görev yapan Lee McCulloch da sakat durumda. Takımın formda kalecisi Allan McGregor'un da bir süredir devam eden sakatlığı bulunuyor.
İtalya Serie A'da dördüncü sırada bulunan ve gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı için mücadele eden Fiorentina'da Çek defans oyuncusu Tomas Ujfalusi sakatlığı sebebiyle Rangers karşısında forma giyemeyecek. Fiorentina'da bunun dışında bir sakat oyuncu yok. Orta saha oyuncusu Marco Donadel cezalı fakat onun yerine Cesare Prandelli o bölgede görev yapacak.

Luca Toni yok!
Rusya Ligi'nde şu an 10. sırada bulunan, geçen sezonun şampiyonu Zenit'i Allianz Arena'da konuk edecek Bayern Münih'te bu maç öncesi en büyük eksiklik takımın çok formda golcüsü Luca Toni. İtalyan futbolcu cezalı olması sebebiyle Zenit karşısında forma giyemeyecek. Luca Toni UEFA'da oynadığı 4 maçta 8 gol atarak bu sezon müthiş bir form yakalamıştı ve Getafe karşısında bir önceki turda uzatmalarda alınan o mucizevi galibiyette son golü kaydetmişti. Klose'nin de salı günkü idmana katılamadığı fakat maç saatine kadar oynayabilecek duruma geleceği ifade edilyior.
Bir önceki turda bir diğer Alman temcilcisi Bayer Leverkusen'i Almanya'da 4-1 mağlup eden Zenit'de ise B.Münih maçı öncesi Ukraynalı orta saha oyuncusu Anatoliy Tymoschuk kadroya geri dönüyor. Burnu kırılan etkileyici orta saha oyuncusu Aleksandr Anyukov'un durumu ise şüpheli...
İki maç öncesi takımların muhtemel 11'leri;
Rangers: 25-Neil Alexander; 28-Steven Whittaker, 3-David Weir, 5-Sasa Papac, 24-Carlos Cuellar; 12-Steven Davis, 7-Brahim Hemdani, 23-Christian Dailly, 4-Thomas Buffel; 29-Daniel Cousin, 19-Jean-Claude Darcheville
Fiorentina: 1-Sebastien Frey; 20-Martin Jorgensen, 5-Alessandro Gamberini, 2-Per Kroldrup, 19-Massimo Gobbi; 22-Zdravko Kuzmanovic, 11-Fabio Liverani, 18-Riccardo Montolivo; 24-Mario Alberto Santana, 29-Giampaolo Pazzini, 10-Adrian Mutu
**** Bayern Münih: 1-Oliver Kahn; 21-Philipp Lahm, 6-Martin Demichelis, 3-Lucio, 30-Christian Lell; 7-Franck Ribery, 17-Mark van Bommel, 15-Ze Roberto, 31-Bastian Schweinsteiger; 18-Miroslav Klose, 11-Lukas Podolski.

Zenit St Petersburg: 16-Vyacheslav Malafeev; 22-Aleksander Anyukov, 15-Roman Shirokov, 4-Ivica Krizanac, 11-Radek Sirl; 27-Igor Denisov, 44-Anatoliy Tymoschuk, 18-Konstantin Zyrianov; 10-Andrei Arshavin, 8-Pavel Pogrebnyak, 20-Victor Fayzulin
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla