Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2006, 08:39   #1
TURKPAC
 
TURKPAC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Süper yıldız Ülker'den

Beşiktaşlılar'ın ağabeyi Ali Doğan açıkladı: "Ülker grubu olarak Beşiktaş'a öyle bir yıldız oyuncu armağan edeceğiz ki, Türkiye'de yer yerinden oynayacak.".

Önce müjdeyi vereyim... Beşiktaşlılar'ın çok sevgili Ali Ağabeyi, Ülker Başkanı Sayın Ali Doğan aynen şöyle dedi: "Ülker grubu olarak öyle bir oyuncu alıp Beşiktaş'a hediye edeceğiz ki, Türkiye'de yer yerinden oynayacak!"
"Peki bu oyuncu kim?" dedim. Cevap basit ve her Beşiktaşlı'yı çok mutlu edecek bir cümleyle anlatıldı: "Şu an Dünya Kupası'nda hangi oyuncu Beşiktaşlılar'ı mutlu ediyorsa o oyuncu gelecek. Kesinlikle Türkiye'deki en kaliteli ve kariyerli yabancı oyuncu olacak." Şunu da söyleyeyim: İkinci başkan
Murat Aksu ve menajer Ali Gültiken çalışmaları bitirdiler (Şu an Arjantinli Delgado bitti. Brezilyalı Ze Roberto ise her an bitebilir).
Ülker'in geldiği noktanın analizi şu;

1- Ülker, Beşiktaş'a gelecek bir büyük starın tüm ekonomik sorumluluğunu alarak örnek bir sponsorluk anlaşması yaptı (Bu ekonomik yönden batağa saplanan kulüplerin tek kurtuluş reçetesidir).

2 - Ülker, Türk sporuna olan hizmetinde çağdaş yapılanmaya gitti. Amaç şuydu: Gençlerin yolunu açmak ve ülke sporuna tam destek vermek. Bu nedenle Ülker basketbolda profesyonel arenadan çekildi.

3- Basketbolun profesyonel arenasında savaşan üç büyüklere (Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray) sponsor olarak destek vererek daha çağdaş bir yol izlendi (G.Saray taraftarının, Ülker'e boykot çağrısı saçma bir düşünce).
MESAJ: Sayın Doğan'a sordum. Neden Ülker ile Beşiktaş basketbolda birleşmedi. Sayın Doğan, "Ben Beşiktaş'a her türlü öneriyi götürdüm. Kabul ettiremedim" yanıtını verdi.

(kazım kanat)

inşallah verdiği sözü tutar
TURKPAC Ofline