Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 14:49   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pazarlık yok takas yok... Sahibinden 40 Milyon Euro

Barcelona başkanı Laporta, Milan'ın transfer listesinde geçen Brezilyalı oyuncu Ronaldinho'nun, 40 milyon avrodan daha az bir fiyata satılmayacağını bildirdi.


İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın kulüp başkanı Joan Laporta, son günlerde adı AC Milan'ın transfer listesinde geçen Brezilyalı oyuncu Ronaldinho'nun, 40 milyon avrodan daha az bir fiyata satılmayacağını bildirdi. La Gazzetta dello Sport'a konuşan Laporta, daha önce 2 kez dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Ronaldinho'ya, aralarında İngiltere Premier Lig takımlarının da bulunduğu birkaç kulüpten teklif geldiğini, ancak en güçlü taliplinin AC Milan olduğunu belirtti.
Click the image to open in full size.

Ronaldinho'nun AC Milan'a transferinin, kulübünün kendisine biçtiği fiyattan ötürü uzadığının hatırlatılması üzerine ise Laporta, ''Sadece Ronaldinho'nun 40 milyon avrodan fazla edeceğini söylemiştim'' dedi. Laporta, Brezilyalı oyuncunun Barcelona'da kalabileceğine de işaret ederken, en küçük bir problem çıkarmayan Ronaldinho'nun eski formunu bulacağından emin olduğunu kaydetti.
Click the image to open in full size.

''İhtiyacı olan tek şey, motivasyon'' diyen Laporta, yıldız oyuncunun kulüpten ayrılmasının önceden alınmış bir karar olmadığını, aradığını Barcelona'da da bulabileceğini, sözleşmesinin 2010 yılında dolacağını ifade etti.
Click the image to open in full size.
Laporta, Fransız forvet Thierry Henry'e ilişkin de ''Arsenal'deki formunu bulacağına ve takıma kupayı kazandıracağına inanıyorum, zira İngiliz takımlarını diğer arkadaşlarından daha iyi tanıyor'' dedi.

Barcelona, bu akşam Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı finali ikinci maçında Manchester United ile karşılaşacak.







Spor Haberleri - Tümspor.com - Sporun en keyifli adresi - Çirkin kral satışa çıkarıldı! / VİDEO
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla