Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 17:48   #1
bjk48
Dişi Kartal
 
bjk48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eczacı şampiyon

Eczacıbaşı Zentiva, etten duvar ördüğü maçta Fenerbahçe Acıbadem’e yine şans tanımadı, maçı ve play-off final serisini 3-0 kazandı, 27. şampiyonluğunu kucakladı.

ECZACIBAŞI
ZENTİVA bayan filesinin şampiyonu oldu... Turuncu beyazlılar, Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nin şampiyonluğunu sahasına bırakmadan Kadıköy’de kazandı. Fenerbahçe Acıbadem’i 76 dakikalık mücadelede 3-0 yendi ve seriyi de aynı skora taşıyıp mutlu sona ulaştı.

Eczacı, çok inançlı başladı maça... Fenerbahçe bir gün önceki moral çöküntüsünün etkisinden kurtulamamıştı. Antrenör Adnan Kıstak’ın moralsizliği sporcularına da yansıdı. Eczacıbaşı bir takım ruhunu oyunun her saniyesine taşımasını bildi. 6 kişi ile başladılar öyle dipdiri bitirdiler. Takımın her oyuncusu 4 yıldızlıktı. Hiç mi 3 yıldızlık oyuncu yoktu? Hayır, hayır bu denli bir takım oyununda cimri davranılamazdı.

En değerlisi Aguero

Öylesine bir blok yaptılar ki, sanki "etten duvar" ördüler. Santos, Kimberly, Seda, Özlem, Çiğdem’in ataklarını muhteşem blokları ile erittiler. Sızanları da yine aynı güzellikte akıl almaz defansları ile çıkardılar.

Naz, pas organizasyonundaki mükemmeliğine bloklarını da ekleyince Fenerbahçe hücumları adeta kilitlendi. Ya hücumda?.. Köşelerden Esra, Nancy artı geri hücumlarda Tayyiba belki de sezonun en iyi oyununu ortaya koyarken, filenin orta göbeğinde Gökçen blokları ile yıldızlaştı. Tek ayak hücumlarda Vesna fileye kayarak vurduğu topları öldürdü. Sonuçta 76 dakika süren mücadeleyi 3-0 kazanan Eczacıbaşı, 2007-2008 sezonunda 27. şampiyonluğunu kucakladı.

Yorucu sezonun sona ermesiyle birlikte, ligin en değerli oyuncusu Türk Telekomlu Aguero, pasör Pelin Çelik, smaçör ve skorer Nancy Metcalf, libero Valeriya Korotenko, bloker Gökçen Denkel seçildi.


fbnin olmamasına sevindim
__________________
gidin ya d&d
bjk48 Ofline   Alıntı ile Cevapla