Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 23:19   #1
uMuT TaCiRi
Optik bArikAtı
 
uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Stad Falan İstemiyorum..!

Arkadaş neyi yıkıyorsunuz neyi yeniden yapıyorsun... yıkmayı planladığın yer babanın fabrikasındaki klübemidir! kime sordun? kimlerle planladın! sen artık olmadığında bu yaptığının sonuçlarını bu taraftar çekecek... elin azizi ile adnanı ile bir şeyler yarıştıracaksın diye yüz yıllık tarihi yok mu edeceksin... yahu hiç mi kafanız çalışmaz...? yıkacağız dediğiniz yer sadece taşdan demirden örülmüş bir binamıdır! bu kadar kolay mı?

(BU ARADA BİRİNCİ DERECEDE TARİHİ ESER KAPSAMINDA YER ALAN BİR BİNAYI YIKABİLMEK İÇİN ANITLAR YÜKSEK KURULUNDAN NASIL İZİN ALABİLDİNİZ.. HANGİ AYAK OYUNLARINA BULAŞTINIZ.. BAŞBAKANIN KARDEŞİ... UZAK DİYARLARDAKİ TARİKAT ŞEYHİ BU İŞİN NERESİNDE???)

Daha çok para kazanacaklarmış?
Siz önce elinizdekinin değerini bilin;
Mimar Vietti Violi , Mimar Şinasi Şahingiray ve Mimar Fazıl Aysu tarafından yapılmış dünyanın sayılı stadlarından birine sahipsiniz.. elinizde tarihi değeri olan bir sanat eseri var. Becerikli olun binlerce turiste, mimarlık öğrencisine ulaştırın bu değeri para kazanın. derdiniz para ise.

7/24 yaşayacakmış, cafeler, konserler bilmem neler olacakmış!!

Yahu nerde yaşıyorsunuz, taratarı istanbulun her yerine dağılmış maçtan maça anca gelebilen bir klübüz. Kim kullanacak 7/24 bu stadı. Altında jipi, kolunda milyarlık saati olanlarsa hedefiniz onlar zaten plazadan seyrediyorlar stadınızı.

Modern olacakmış, kıl yün..!
Fenerliler havadan ısıtıyor.. siz ne yapacaksınız alttan mı ısıtacaksınız kıçlarımızı??? yahu biz hiç oturmuyoruz ki.. kıçımız ısınsız. ha oturan tafartar istiyorsanız o başka.. ama onuda malesef bizim aramızdan bulamazsınız taraftar ithal etmek zorunda kalacaksınız.

Lüks cafeler olacakmış.. kaliteli olacakmış!!!!
Yahu senin taraftarın maça gelecek parayı zor denkleştiriyor. şairlerde ucuz şarap içmekten sevk alıyor... en baba maçta bile stada son dakka geliyor... cebindeki parayı semte yiyor... emin ol stada girdiğinde cebinde sadece geriye dönüş parası kalıyor.. ha dersen ki ben paralı taraftar bulucam.. maçtan iki saat önce stada gelecek.. yiycek içecek.. yok kardeş o taraftardanda bizde yok.. sen başka kapıya..!

Yıllardır elinde TARAFTARINDAN başka hiçbir şeyi kalmamış bir klüp oldun.. şimdi de buna saldırıyor ve yok etmeye çalışıyorsun. Ya SAFsın Ya da ARTniyetli..!

Ne olacak iki sene evinden uzaklarda sürünecek bu taraftar ve sahip olduğu bütün olumlu özellikler yıpranacak.. geriye ne kalacak..????

Ey taraftar... İnönüyü yıkma planı Endüstrinin MÜŞTERİ TARAFTAR yaratma sürecinin son ve ciddi adımlarından biridir. Bu endüstri seni istemiyor..!

Cebindeki paraya göz dikti... ve doğal olarakda cebinde para olana.. tertemiz yapacaklar herşeyi... beyaz türkler.. kentli elitler.. aileler.. çoluklar.. çocuklar.. kadınlar v.s. v.s.

Futbolu.. taraftarlığı elimizden almaya çalışıyorlar...!

Elit.. temiz.. akpak bir tribünde.. elinde içki kadehleri ile maç seyreden.. üç beş milyara kombine.. yirmi milyara loca alan, jipine otopark.. çocuğuna store isteyen müşteriler arıyorlar..!

İnönünü yıkılması basit bir mimarlık mühendislik durumu değildir....

BEŞİKTAŞLI OLMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMEYEN... EGOSUNA VE ENDÜSTRİYE YENİLMİŞ... ARTIK SALAK DERECEDE SAFÇA DAVRANAN YÖNETİCİLERİN TARAFTARLIK VE FUTBOLA DAİR SON SALDIRISIDIR.

Üzülerek söylüyorum ki;
Bu stad projesi yaşama geçerse: artık ne Bildiğimiz Anlamda Taraftarlık kalacak ne de o Gurur Duyduğumuz Tribünlerimiz.

İnadına ve en büyük sesle karşı çıkmak lazım.. bu stad işine...!

DÜŞMANININ SİLAHINI KULLANAN, DÜŞMANINA BENZER VE İŞTE O ZAMAN GERÇEKTEN KAYBETMİŞTİR OLUR...!

BİZİ DÜŞMANLARIMIZA BENZETMEYİN, BIRAKIN BİZ FARKLI KALALIM

BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN... O AYRICALIK BİZE KALSIN

Özgür Ergün
uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla