Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2008, 00:35   #9
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

mehmet yazıyı nerden buldun bilmiom ama çok duygusalca artık kimse böyle şeyleri yemiyor be dostum emin ol yemiyor . boş sallamayla duygu dolu yazılar yazmayla bu işlerin yürümedğini bilmen lazım . tmm koydun yazıyı bu yazıyı yemeyenler çıkacaktır . ve karşıt görüş olarak ne söylerlerse söylesinler haklılar . çok saçma yazılar var yine gündemde . . yeni stad yeni stad ismi BİZE ŞART . ha daha fazla olabilirdi o tartışılır ama stad lazım bize. aslında neyi konuşuyoruz ki karar alındı . stad yıkılıyor . . tartışmaya gerek yok .

Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Metin saol yazı için.
Ben şahsen Kasımpaşa stadı olayına inanılmaz tepkiliyim ne işimiz var bizim Kasımpaşanın stadında allah aşkına. Yalovaspor un stadı da yakın tesislere gidip bir sürü stad var kala kala kasımpaşa ya kalmışız yazıklar olsun Vefa var, yalovada oynasak yemin ediyorum giderim maçlara ama Kasımpaşa' ya gitmem. Ayrıca ben stadımdan memnunum kardeşim kim ne derse desin. Beşiktaşı bozuyor bence bu adamlar bir şekilde. Bazı kulüpler değerleiryle vardır, mesela ben Karagümrüklüyüm. Karagümrüğün yeri 2. ligdir, 3.ligdir. Birinci lig değildir. Bununla biz gurur duyuyoruz. Beşiktaşında onurlu gururlu bir duruşu vardır. Bir yerde başarıyı parayı pulu da kapı dışarı etmeliyiz bunu gururu korumak için.
emre abi haklısın yalovanın stadında olsa daha ii olur vallahi . yalovanın stadı anadolu stadlarına hatta ankaranın stadlarına bin basar koltuk sayısı az tek sorun o fakat gerçekten hem ulaşım hem de zemin açısından çok güzel olur . diyorum boşa diyorum karar çoktan verilmiş bile . .
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla