Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2008, 09:11   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İntertoto ******** mi! Hıncal Uluç

Juventus'un gittiği İntertoto'ya Beşiktaş niye katılmayacak! Coca Cola turnuvasında oynayacaklarsa onu bilemem
Kasımpaşa maçlarını seyircisiz oynadı. Halbuki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidip hakkını arayabilirdi

Beşiktaşlı yöneticiler sık sık hakemler tarafından katledildiklerini söyleyerek bu sezonki başarısızlıklarını hakemlere bağlıyorlar. Bu görüş zaman zaman medyada da destek buluyor. Beşiktaş'ı gerçekten de hakemler mi bitirdi?
Öyle savunacak. Türkiye'de kaybedip de, 'Ben hakkımla kaybettim. Kazanan hakkıyla kazandı' diyen bir kişi çıkar mı? Bana bir kişi göstersene son 20 senede. Bu böyle... Onlar da kendilerini böyle teselli ediyorlar. Beşiktaş eğer UEFA'ya katılamazsa İntertoto'ya gitmeli mi? Tabii... İntertoto ******** bir kupa değil ki!.. Niye gitmesin!.. Avrupa şampiyonluğuna kadar gidiyor. İntertoto'dan gelen Juventus, UEFA'ya katılmadı mı? Sen iyi takımsan, Avrupa'ya gitmenin her yolunu denersin. Ama Avrupa aklını kesmiyorsa, 'Ben İntertoto'ya katılmıyorum' diyerek kısa yoldan tüyersin. Juventus'un katıldığı İntertoto'ya Beşiktaş niye katılmayacakmış!.. Coca Cola turnuvasında oynayacaksa onu bilmem!..

KÖTÜ YÖNETİLDİ
Vestel Manisa'nın ligden düşmüş Kasımpaşa'ya yenilerek küme düşmesi haftanın en ilginç olayıydı belki de...
Kasımpaşa, Galatasaray'ı da yenmişti. Normalde düşmemesi gerekirdi. Teşkilatın düşmesinde bir etkisi olamaz. Çünkü Kasımpaşa, Başbakan'ın takımı. Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşalı. O zaman kötü yönetildi. Niye kötü yönetiliyor? Kasımpaşa kendi sahasında oynayamadı maçlarını. Kasımpaşa'yı Olimpiyat Stadı'na gönderdiler. Kasımpaşa'yı Süper Lig'e çıkaran saha federasyon tarafından suni çim olması nedeniyle kullandırılmadı. 'Olmaz.' Olmazsa Kasımpaşa, İkinci Lig'deyken oynamasına niye izin verdiler? Süper Lig'in ayrı sahası, İkinci Lig'in ayrı sahası yok dünyada!.. Sahanın tarifi bir tane... Bunun davasını güdemedi. "Mahkemeye gidiyorum. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidiyorum" diyebilirdi. Hayır; 'Peki' deyip kabul ettiler. Kasımpaşa'nın seyircisi Olimpiyat Stadı'na gider mi? Gidecek hali mi var! Yürüyerek gidebilecekleri bir stat var. Stadyumları Kasımpaşa'nın içinde. Esnaf dükkanını kapayacak, iki saatliğine 'yokum' diyecek gidecek maça... Öyle yazar ya 'Camideyim, namazdayım' diye... 'Maçtayım' diyecek 2 saat dükkanını kapatacak ama sen Kasımpaşa'yı oradan alıp, Olimpiyat Stadı'na verirsen oraya kimse gitmez. Seyircisiz oynattılar. Kasımpaşa'nın bütün maçları seyircisiz oynandı. Buna kimse karşı çıkmadı. "İyi yönetilmiyor" derken sadece futbol takımını kast etmiyorum. Genel anlamda o kulüp iyi yönetilmedi. Vestel Manisa'nın düşmesi normal. Bir defa Vestel, Manisa'dan çekildi. O isim de zaten Manisa'da nefret uyandıran bir isimdi. Manisa halkı Vestel'i sevmedi. Niye sevmediğini de herkes biliyor. Kulüp kötü yönetildi. Durmadan teknik direktör değiştirmeler, falanlar filanlar. Holosko'yu satmalar. Böyle kritik bir durumdayken bir takım en iyi oyuncusunu satar mı? İşte buyur. Holosko'dan aldığın paranın 5 misli harca da yeniden Süper Lig'e dön bakalım. Geçmiş olsun.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla