Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2008, 08:44   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barcelona'nın yeni teknik direktörü

Barcelona'nın yeni teknik direktörü


Click the image to open in full size. İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından FC Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, sezon sonunda teknik direktör Frank Rijkaard'ın yerine gelecek isimi açıkladı.

Barcelona, yeni teknik direktör olarak kulübe çok yakın olan Guardiola'yı seçti. Barcelona Yönetim Kurulu'nun bugün yaklaşık 4 saat süren toplantısından sonra açıklama yapan Laporta, Rijkaard'ın, Barcelona'da mükemmel bir iş yaptığını, kulüp tarihine geçtiğini belirterek, sezon sonunda yollarını ayıracakları Hollandalı teknik adama şimdiye kadar yaptıklarından dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.

Barcelona'nın başında 2003 Haziran ayından bu yana bulunan Rijkaard, Katalan takımına 2 İspanyol ligi, 1 Şampiyonlar Ligi ve 2 İspanya Süper Kupası kazandırmıştı. Bu sezon hedefledikleri başarıları elde edemeyen ve ligin bitmesine 2 hafta kala üçüncü sıraya gerileyen ve üçüncülükteki yeri garanti olan Barcelona, gelecek yıl ön eleme oynayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak.

Futbolcuyken 11 yıl (1990-2001) Katalan kulübünün formasını giyen 37 yaşındaki Guardiola, 1 yıldır Barcelona B takımının teknik direktörlüğünü yapıyordu.
AA
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla