Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 12:05   #1
japsec
 
japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da Cisse gönderiliyor!

Beşiktaş'ta Fransız oyuncunun da bileti kesildi

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken, gönderilecek oyuncuların listesi de belli oldu. Daha önce sözleşmesi fesh edilen Ricardinho ve satılmasına karar verilen Bobo'nun ardından, Gordon Schildenfeld, Baki Mercimek, Mehmet Yozgatlı ve Ali Tandoğan, gönderilecek futbolcular listesinde yerlerini garantilemişlerdi.


Engin Cisse'yi istemedi

Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in raporu doğrultusunda belirlenen listeye eklenen son isimse, menajer Engin'in arzusuyla Cisse oldu. Bu sezon aynı mevkide oynayan Koray'ı da gönderdikten sonra, zaman zaman sakatlık ve kart problemleri yaşayan Fransız yıldızın oynamadığı maçlarda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta bu karar şaşkınlık yarattı. Sinan Engin tarafından 'sportif yetersizlik' gerekçesi ile yolcular listesine adı konan Cisse'nin, yeniden Fransa'ya döneceği öğrenildi.

Sezon başında siyah beyazlı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu için Paris Saint Germain kulübüne 2 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş, Cisse'yle de yıllık 1,5 milyon euro karşılığında anlaşmaya varılmıştı.

Sezon başından geriye bir tek Tello kaldı

Cisse'nin de biletinin kesilmesiyle birlikte Beşiktaş'ın bu sezon başında takıma kattığı yabancılarından geriye bir tek Tello kaldı. Daha önce de Higuain ve Diatta'nın takımla ilişkileri kesilmişti. (kanaldhaber) Vatan Gazetesi

japsec Ofline