Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 14:55   #1
mehmet19931993bjk
 
mehmet19931993bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Geleceğin Ronaldinhosu Abdülmuttalip Karagöz

Ankaragücü'nden Bebbe'yi transfer etmek için girişimde bulunmasıyla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın ikinci hedefi yine sürpriz bir isim oldu. Siyah beyazlılar Bursa Amatör Lig takımlarından Robert Bosch'un 22 yaşındaki futbolcusu Abdülmuttalip Karagöz'ü İstanbul'a getirdiler !..

Lig TV'nin haberine göre daha önce yine Bursa Amatör Ligi'nde Oyak Renault'ta forma giyen Abdülmuttalip Karagöz'ün orta sahada oynadığı ve antrenör Mutlu Topçu tarafından izlenip beğenildiği ortaya çıktı

Beşiktaş'ın Bursa Amatör Ligi takımlarından Robert Bosh'tan transfer etmeyi planladığı Abdulmuttalip Karagöz'ün ilk görüntüleri burada !.. 22 yaşındaki genç oyuncu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin kapısında beklerken basın mensuplarına yakalandı. Abdulmuttalip, elindeki kestane şekerleri ve çantasıyla transfer görüşmesi yapmaktan çok tesislerdeki bir tanıdığını ziyarete gelmiş biri gibi görünüyordu.

Tabii ki Beşiktaş bu futbolcuyu renklerine katacak mı bilmiyoruz. Ya da Abdulmuttalip Karagöz Beşiktaş'ta çok başarılı olarak herkesi kendine hayran bırakıp siyah beyazlı yönetimin alkışlanmasını sağlayacak mı onu da bilemeyiz.

Ama videomuzdaki görüntülerin, transferlerde görmeye alışkın olduğumuz görüntülerden olmadığı bir gerçek...

Size bir de Ligtv.com.tr notu verelim: Abdulmuttalip Karagöz, 2005 yılında futbol tutkunu gençler için düzenlenen Pepsi World Challenge seçmelerinin Bursa'daki 3. ayağında Rıdvan Dilmen ve Gündüz Tekin Onay'ın da bulunduğu jüri tarafından beğenilmiş ve ilk 3'te yer almıştı.


Ligtv.com.tr - VideoHaber - Ve işte Abdulmuttalip Karagöz !..
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
mehmet19931993bjk Ofline