Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 09:43   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'Başkan'ın canı sıkılırsa...

Click the image to open in full size.

Sinan Engin´den ilginç açıklamalar: Başkan Yıldırım Demirören Beşiktaş sevgisiyle yaşar. Gece canı sıkılırsa sabah kalkar, 12 milyon Euro´ya Mehmet Topuz´u alır.
13.5.2008



‘Rakam yüksek olabilir’
Beşiktaş Menaceri Sinan Engin, maraton.com.tr’ye verdiği röportajda ilginç ifadeler kullandı. İşte Sinan Engin’in dikkat çekici sözleri: Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş sevgisiyle yaşayan bir insandır. Kendisi devre arasında Mehmet Topuz için 12-13 milyon Euro ödemeyi düşünüyordu. Gece canı sıkılır, sabah gider transferi yapar. Rakamlar yüksek olabilir ancak Demirören’in sağı-solu belli olmaz. Hakem hataları nedeniyle önemli puan kayıpları yaşadık.

‘Dobra’yı unutmayın’
“Ricardinho'da kişilik sorunları vardı. Takım içinde sıkıntı yarattı. Matias Delgado’dan çok memnunuz. Savunmamıza önemli takviyeler yapacağız. Herkesin görmek istediği Beşiktaş’ı yaratacağız. İstanbul’daki Liverpool zaferini taraftar kazandırdı. Ertuğrul Sağlam çok akıllı bir teknik direktör. Kendisiyle çok uyumlu çalışıyoruz. Kaan Dobra’yı aldığımızda eleştirilmiştik, şimdi de Bebbe olayı var. Sorunlarını çözerse gelecek sezon formamızı giyebilir.”
Skyblues Ofline