Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2006, 11:17   #1
1903_delisi
 
1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tayfur Için Birleşiyorlar

Beşiktaş'ın emektar kaptanı Tayfur Havutçu 19 Temmuz'da yapacağı jübile maçının hazırlıklarına başladı. Eşi Neslihan Havutçu'nun önerisi ile kolları sıvayan Beşiktaş kaptanı, Beşiktaş ile bugüne kadar birlikte top koşturduğu yabancı futbolculardan oluşan bir takımı karşı karşıya getirecek.
Aralarında Zago, Cordoba, Pancu, Nouma, Amakochi gibi yıldızların yer alacağı yabancılar karmasının teknik direktörlüğünü de 100. yıl şampiyonluğunda takımının başında olan Rumen teknik adam Mircea Lucescu yapacak.
Böylesine önemli bir organizasyonu gerçekleştirmek için yoğun bir çalışmanın içine giren Tayfur, "Çok sevdiğim Beşiktaş taraftarına futbolcu olarak veda edeceğim. Taraftarlarımız ve devlet büyüklerimizin de iştirak edeceği akıllardan uzun süre silinmeyen bir jübile gerçekleştireceğiz" dedi.

Tayfur'un jübilesinin biletleri satışta

18 Temmuz'da yapacağı jübileyle Beşiktaş formasına ve aktif futbol yaşamına veda edecek olan Tayfur'un jübile maçının biletleri satışa çıktı.

Tayfur Havutçu'nun, Saat 18.30'da konserlerle başlayacak jubile organizasyonunda saatler 19.45'i gösterdiğinde, Beşiktaş forması giyen eski futbolcularından kurulu yerli ve yabancı karması, 20'şer dakikalık iki devreli bir karşılaşmayla yıllar sonra yeniden taraftarların huzuruna çıkacak.

Kaptan Tayfur Havutçu'nun jübile töreninin ardından, eski teknik direktörlerden Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar Donetsk ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Tayfur Havutçu'nun jübile organizasyonunun biletlerinin, tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com internet adresinden satışa sunulduğu bildirildi.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle:
VIP tribün: 82.5 YTL
Numaralı tribün: 55 YTL
Kapalı tribün: 33 YTL
Açık tribünler: 11.5 YTL

Konu KaraBey tarafından (11-07-2006 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir..
1903_delisi Ofline