Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2008, 16:20   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'dan Ekrem ve Bekir'e teklif

Kartal'dan Ekrem ve Bekir'e teklif


Click the image to open in full size.



Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş Kulübü'nün 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyecek Ekrem Hayyam Dağ'ıyı ve milli oyuncu Bekir İrtegün'ü istediğini açıkladı.


Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yeni sezonda güçlü bir takım kurmak için çalışmaların yoğun bir tempoda sürdüğünü belirterek, “Yurt içinde ve dışında temas halinde olduğumuz oyuncular var. 4 yabancı oyuncu transferi gerçekleştireceğiz” dedi.

Kızıl yaptığı açıklamada, teknik direktör Nurullah Sağlam ile birlikte Bulgaristan'da Litex-Cernemore takımları arasındaki karşılaşmayı izlediğini, bu ülkede diğer takımlardaki oyuncular hakkında bilgi aldıklarını söyledi. Kızıl, izledikleri iki oyuncu hakkında kararı transfer gelişmelerine göre vermeyi düşündüklerini belirtti.

Yardımcı antrenör Hındal Gündüz, transfer komitesi üyesi Abdurrahman Bayındır ile Gaziantepspor'un eski futbolcusu Osmair'in ise Brezilya'daki çalışmalarının devam ettiğini, transferde bu kez hata yapmamak için aceleci olmayacaklarını ifade eden kızıl, “Bulgaristan ile birlikte çeşitli Avrupa ülkeleri ve Brezilya'da çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Artık, video kaset veya CD ile izleyip oyuncu alma devrini kapattık. Çıplak gözle izleyip, transfere öyle karar vereceğiz. Sokağa atılacak tek kuruş paramız yoktur” diye konuştu.

Yeni sezonda kentin adına yakışır bir takım yaratma düşüncesinde olduklarını, bu nedenle transfer harekatına öncelikle yurt dışında başladıklarını anlatan Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öncelikli olarak yabancı transferini bitirmeyi hedefliyoruz. Bulgaristan'da, çeşitli Avrupa ülkelerinde ve Brezilya'da oyuncu izliyoruz. Takip ettiğimiz bu oyuncuların son durumlarını teknik direktörümüz son bir kez izledikten sonra transferine karar vereceğiz. Öncelikli tercihimiz, uyum sorunları olmaması, iş disiplinleri, yetenekleri ve öz verili olmalarından dolayı Brezilyalı futbolcular olacak. Transferlerimizi bu kez ince eleyip sık dokuyacağız. Çünkü, sokağa atılacak tek kuruş paramız yok. Kadroya alacağımız yabancı oyuncu, direkt olarak takıma girip büyük katkı sağlamalı. Banko oynayabilecek, mevkisinin en iyisi olan 5 ile 8 arasında futbolcu almayı düşünüyoruz. Kulübün ekonomik durumuna uygun transferleri gerçekleştireceğiz.”

İbrahim Kızıl, taraftarlara bu kez söz verdiği gibi başarılı, oynadığı futbolla büyük keyif, zevk ve güven veren bir takım izlettirmek için yola çıktıklarını söyledi.

BEŞİKTAŞ 2 OYUNCUYA TALİP

Kızıl, Beşiktaş Kulübü'nün bu sezon başarılı bir sezon geçiren ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyecek Ekrem Hayyam Dağ'ın transferini gerçekleştirmek için girişimde bulunduğu, siyah-beyazlı kulübün bu transfere karşılık Mehmet Sedef, Baki Mercimek ve Fahri Tatan'ı teklif ettiğini belirterek, teknik direktör Nurullah Sağlam ile bu teklifi değerlendirdikten sonra bir yanıt vereceklerini söyledi.

Kızıl, Beşiktaş'tan kiraladıkları kaleci Murat Şahin'in yeni sezon için transferinin sonuçlanmak üzere olduğunu, yine Beşiktaş'ın ısrarla istediği milli oyuncu Bekir İrtegün'ü ise başka bir kulübe vermeyi düşünmediklerini sözlerine ekledi. AA
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline