Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2008, 10:08   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Tekke yarışına Beşiktaş da katıldı

Zenit'te mutsuz olan Fatih Tekke için F.Bahçe ve G.Saray'dan sonra sürpriz bir şekilde Beşiktaş da devreye girdi. Siyah-beyazlı ekip, yıldız futbolcuyu kaparak ezeli rakiplerine çalım atmak istiyor.


***

Tekke sürprizi

Siyah-beyazlılar, "Bonservis sorunumu çözsünler, Beşiktaş'a seve seve gelirim" diyen Fatih Tekke için Rus ekibiyle masaya oturuyor.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'yi yakın takibe aldı. F.Bahçe ve G.Saray'ın da transfer listesinin ilk sırasında bulunan yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Zenit formasıyla UEFA Kupası'nı kaldırma mutluluğunu yaşadım ancak burada daha fazla kalmayı düşünmüyorum" açıklamasının Click the image to open in full size.ardından harekete geçen siyah-beyazlıların, önümüzdeki günlerde Rus ekibiyle masaya oturmayı planladığı öğrenildi.

BAŞKAN ONAY VERDİ
Yönetimin, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray'ın Fatih'i alarak güçlenmelerini engellemek için hemen harekete geçeceği ifade edildi. Ancak Zenit Başkanı Dukov'un, milli futbolcu için 7 milyon euro bonservis bedeli istemesi, siyah-beyazlıların keyfini kaçırdı. Fatih'in yakın çevresine yaptığı, "Bonservis sorunumu çözsünler, Beşiktaş'ta seve seve oynarım" açıklamasının ardından başkan Demirören'in, "Ruslarla temasa geçin" talimatı verdiği belirtildi.
Skyblues Ofline