Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2008, 12:31   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldinho, Eto'o ve Deco satışa çıkarıldı




Click the image to open in full size. İspanyol spor basını, başarısız bir sezon geçiren ve teknik direktör Frank Rijkaard'ı gönderip yerine Guardiola'yı getiren Barcelona'nın revizyondan geçeceğini, Ronaldinho'dan sonra Eto'o ve Deco'nun da satılık futbolcular listesine konulduğunu yazdı İtalya'nın AC Milan takımının gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalamamasından dolayı Ronaldinho transferinin de gerçekleşmemesinin söz konusu olduğunu belirten İspanyol gazeteleri, Brezilyalı yıldızın başka kulüplerle de görüştüğünü, Manchester City'den gelen teklifi hemen reddettiğini ileri sürdü. Barcelona'daki sorunların temelinde yatan isim olarak gösterilen ve açıklamalarıyla futbolcular arasında huzursuzluk yarattığı ifade edilen Kamerunlu Samuel Eto'o da yakalaşık 40 milyon Avroluk bir rakamla gönderilecekler arasına girerken, ilk ciddi taliplinin İngiltere'nin Totenham kulübü olduğu kaydedildi.

Bu arada takımdan ayrılmak istediğini kendi açıklayan Portekizli Deco'nun da yeni kulüp aradığı, Milan'ın Zambrotta için Barcelona'ya 9 milyon Avro önerdiği de İspanya'da transfer haberleri arasında yer aldı.

Yeni bir kadro kurmak isteyen Barcelona'da hedef Sevilla'nın yıldızları olarak gösterilirken, Seydou Keita ve Daniel Alves öncelikli istenilen isimler olarak belirtiliyor.

MALLORCA KULÜBÜ DE SATILIK

Ötea yandan, İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Mallorca'nın en büyük hissedarı olan kulüp başkanı Vicenç Grande'nin hisselerini toplam 40 milyon Avroya satışa sunduğu belirtildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, kulübün yüzde 93 hissedarı olan Grande'nin Madrid'deki bir avukatlık bürosu aracılığıyla satış işlemlerinin başlatılması için girişimde bulunduğu bildirildi. Grande'ye yakın çevreler, “Ekonomik göstergeleri iyi olmasa da asla hisselerini hediye etmek gibi bir niyeti yok” dediler. AA
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla