Konu: Kuru Fasulye
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 16:12   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 Kuru Fasulye

Bir zamanlar fırında fasulyeye bayılan bir adam yasarmış. Fakat o da her zaman onu utandıracak etkisini gösteriyormuş. Bir gün bir kıza aşık olmuş. Evlenmeleri kesinleştiğinde "karim benim halime katlanamaz" deyip fasulye yemekten vazgeçmiş. Bir kaç ay sonra isten eve gelirken yolda arabası arızalanmış. Kasabada yaşadıkları için evi arayıp yürümek zorunda olduğunu ve geç gelebileceğini söyleyip telefonu kapatmış. Yolunu üzerinde bulunan bir cafe'nin yanından geçerken fırında fasulye kokusu etrafını sarmış. Yolunun uzun olduğunu ve fasulye yese bile etkisinin eve varıncaya kadar geçeceğini düşünmüş. İçeri girmiş ve çıkana kadar üç büyük porsiyon yemiş. Tüm yol boyunca "zart-zurt" ata ata eve gelmiş.
Karisi onu kapıda karşılamış ve heyecanlı imiş. "sevgilim sana aksam yemeğine en güzel sürprizi hazırladım" demiş ve gözlerini bağlamış. Adamı masanın başına oturtup bandı açmaması için söz almış. bu sırada adam içinden bir tane daha geldiğini fark etmiş.tam karisi gözündeki bandı çıkaracakmış ki telefon çalmış. kadın gidip telefona bakmış. Karisi gittiği için adam fırsat bu fırsat deyip ağırlığını bir bacağına verip salmış. Sadece gurultulu çıktığı ile kalmamış, bozuk yumurta gibi de kokmuş. Adam bir sure nefes alma zorluğu çekmiş ve etrafındaki havayı dağıtmak için peçeteyi kullanmış. Tam rahatladım derken yeni bir tane daha gelmiş. ayağını kaldırıp "zaaaaartt" diye salmış.Bu seferki hakikaten kocaman bir şeymiş. camlar zıngırdayıp, masadaki tabaklar yerinden oynamış ve bir dakika sonra masadaki çiçekler solmuş. karisinin hala telefonla konuşup konuşmadığına kulak kabartmış ve söz verdiği üzere gözündeki bandı çıkarmamış. neyse ki karisi konuşmaya devam ediyormuş. adam on dakika boyunca hep böyle salip peçeteyle kokuyu uzaklaştırmış.
Telefondaki "bye-bye" lardan konuşmanın bitmeye yakın olduğunu anlayınca (yalnızlığının özgürlüğünün sonunu işaret eden) peçeteyi düzgün bir şekilde durup kucağına bırakmış ve ellerini üzerine koymuş. karisi geri döndüğünde tam bir masumiyet tablosu çizip memnun bir şekilde gülümsüyormuş
Karisi uzun konuşmadan ötürü özür dilemiş ve gözündeki bandı açıp açmadığını sormuş. Açmadığına dair söz alınca "sürpriz" diye haykırmış. Adam dehşetle doğum günü partisi için masanın etrafına oturmuş suratı bozuk on iki kişiyi görmüş.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla