Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 20:58   #1
bentolga
 
bentolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa Şampiyonası'nda maçları kim anlatsın?

Şimdi, maçı anlatsın dedik; ama genel bir tabir olduğu için öyle dedik. Asıl demek istediğimiz; bu maçların bize en keyifli şekilde, yeni şeyler keşfettirecek, eski Şampiyonalarla demlendirecek birileri olmalı. Soruyla devam edelim. Bizim maçlar için özellikle!

Kaç kişi?
Maçları, bir spiker, bir yorumcu mu yoksa bir spiker iki yorumcu mu, anlatmalı?

Kim anlatmalı?
Ben şunu belirteyim, Ömer ÜRÜNDÜL olmasın da kim olursa olsun demiyorum; ama sayın ÜRÜNDÜL olmasın. Bu beyefendiyi sürekli takip etmesem de, dinlediğim zamanlarda daha bir kere, yeni bir şey öğrendiğimi düşünmedim. Bu beyefendinin yeğlenmesinin tek yanı, gerçekten temiz kalpli ve ağırbaşlı olmasıdır, bence.

Ayrıca Şifo Mehmet'i de beğenmiyorum. Sanırım futbolu bilmek başka, anlatmak başka, öğretmek başka, keşfettirmek başka şeyler? Herkes yapamıyor bunları.


Yabancı olabilir mi?
Bir sürpriz yapılıp iyi sayılabilecek bir Türkçe'si olan bir yabancı kadroya dahil edilebilir mi? Takım da devşirme oluyor da, anlatan da niye olmasın?

Spiker
Spiker kim olabilir? Benim yeğlediğim şu GS'nin UEFA finalinde görev yapan,"neden Hagi neden" diyen beyefendi. Adı hatırımda değil, bilen varsa ve yazarsa memnun olurum.

Boşa kürek...
Her şey çoktan planlanmışta biz boşa mı, ağız yorduk yoksa?

Yorumları bekliyoruz, mühim bir konu bu.

bentolga Ofline   Alıntı ile Cevapla