Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 10:03   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Kupayı kaldırırsak kimse şaşırmasın'

'Kupayı kaldırırsak kimse şaşırmasın'
Click the image to open in full size.

A Milli Futbol takımının kalesini koruyan isimlerden olan ve Teknik Direktör Fatih Terim'in "O sağlıklı olduğu sürece kale O'nundur" dediği Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel iddialı konuştu. "EURO 2008'de kupayı kaldırmamız kimseyi şaşırtmamalı" dedi.
23.5.2008



Sakatlığının geçtiğini ve kendisinin de takımın da çok iyi durumda olduğunu belirten Volkan, "Grubumuz iyi bir grup, zorlu bir grup. Portekiz milli takımının gücü ortada. İyi bir ekol bir kere herşeyin başında. Çek cumhuriyeti son yıllarda hep ilk 8 arasına girmeye çalışıyor. İsviçre ise ev sahibi. Ama rakiplerimizin durumu değil, biz önemliyiz. Bizim ne yaptığımız önemli. İyi olursak kazanırız. Kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz bir anlamda. EURO 2008'de kupayı kaldırmamız kimseyi şaşırtmamalı" diye konuşarak takım arkadaşlarının ve kendisinin ne kadar inançlı olduklarını ortaya koydu.
Volkan özeleştiride de bulunarak, "Geçmişte zaman zaman hatalarım oldu. Bu kendime aşırı güvenimden kaynaklanıyor. Yediğin gollere fazla kafanı takmayacaksın. bir sonraki maça bakacaksın ve hatalardan ders çıkartman gerekiyor" şeklinde konuştu.
Genç kaleci, milli takım aday kadrosuna 26 oyuncu seçildiğini, herkesin birbirinden iyi olduğunu da vurgulayarak, "En iyiler burada. Herkesin ilk hedefi önce 23 kişilik kadroda kalmak. daha da önemlisi ise ilk 11'de oynamak. Bu yüzden idmanlar çok sert ve hırslı geçiyor. Ama sonuç önemli, kadroya giremeyen arkadaşlar da üzülmeyecektir. Herkesin ortak düşüncesi milli takımın başarısı" diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla