Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2006, 16:57   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rasim Kara, "Oyuncular neden gitmek istiyor?"

Beşiktaş'ın eski kalecisi ve teknik direktörü Rasim Kara, siyah-beyazlı kulüpte yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen herkesin mutlu olduğunu gördüğünü, çünkü kimsenin teknik direktör Jean Tigana veya yönetime bir şey söylemediğini kaydetti.
Click the image to open in full size.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Rasim Kara, Beşiktaş'ın ligde liderden 20 puan geride olduğunu ve şampiyonluk ümidini aylar önce yitirdiğini dile getirerek, ''Türkiye Kupası da riske atıldı, gelecek sezon için Avrupa kupalarına katılma ihtimali tehlikede. Ama tüm bunlara rağmen bakıyorum ki herkes mutlu ki kimsenin sesi çıkmıyor'' dedi.
''Beşiktaş taraftarı da herhalde mutlu'' ifadesini kullanan Rasim Kara,''İki genç oyuncu oynattı diye Tigana övülüyor. Her şey yolunda görünüyor. Eski sporcular takımı övüyor. Halbuki Beşiktaş çok kötü durumda'' diye konuştu.

''OYUNCULAR GİTMEK İSTİYOR''
Rasim Kara, Beşiktaş'ta oynayan birçok oyuncunun takımdan gitmek istediğini savunarak, bunun sebeplerinin araştırılması gerektiğini vurguladı.
Carew'in kendi isteğiyle ayrıldığını hatırlatan Kara, ''Birçok oyuncu da takımdan ayrılmak için kulübe başvurdu. Bunların sebeplerini araştırmak lazım. Neden herkes gitmek istiyor? Birileri bunun cevabını vermeli'' dedi.

''TRANSFERLER KİME DANIŞILARAK YAPILIYOR?''
Rasim Kara, yönetimin, kulüp tarihinin en fazla transferini yaptığını dile getirerek, bu oyuncuların kime danışılarak alındığını merak ettiğini söyledi.
Yönetimin hala transfer yapmayı sürdürdüğünü ve borç miktarını artırdığını kaydeden Kara, ''Bunların büyük bir bölümü de banka borçları. Hala da oyuncu alıyorlar. Bu transferleri kime danışarak yapıyorlar? Bunu anlamak mümkün değil'' şeklinde konuştu.
Beşiktaşlı eski bir sporcu ve kulüp kongre üyesi olarak başkan adayı olmasının en büyük hakkı olduğunu vurgulayan Rasim Kara, 2007 yılı ocak ayında veya daha sonraki kongrede mutlaka aday olacağını, çünkü bu işi bilen kişilerin yapmasının gerektiğini düşündüğünü sözlerine ekledi.
xarizma Ofline