Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 09:42   #1
mypatxah
alayına gider
 
mypatxah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Kartal'ın yeni sezondaki olası 11'i

Siyah-Beyazlı ekip transfer çalışmalarını büyük ölçüde noktalarken, yeni sezon öncesi muhtemel 11'de ortaya çıktı...
Sivok, Seriç ve Zapotocny'i renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, transferi büyük ölçüde noktaladı.

İşte Kara Kartal’ın yeni sezon kadrosu...

RÜŞTÜ, SERİÇ, İBRAHİM T., ZAPOTOCNY, ALİ TANDOĞAN TELLO, SİVOK, SERDAR Ö., DELGADO, NOBRE, HOLOSKO

Sıkıntı bitecek mi?
Geçen sezon Beşiktaş en çok savunmasından çekti... Kritik maçlarda yapılan bireysel hatalar nedeniyle sıkıntı yaşayan, birçok karşılaşmaya geride başlayan Siyah-Beyazlılar, sorunu transferle çözmek için kolları sıvamıştı. Çek yıldızlar Zapotocny ve Tomas Sivok’la anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, defansın soluna da Hırvat Anthony Seriç takviyesi yaptı ve yabancı transferini büyük ölçüde noktaladı.

2 yabancı kenarda
Gordon Schildenfeld’i eski takımı Dinamo Zagreb’e geri gönderecek olan Siyah-Beyazlılar, Federico Higuain’i de Arjantin’de bir takıma kiralık verecek.

Böylece Beşiktaş’ın yeni sezon kadrosunda Delgado, Bobo, Holosko, Cisse, Tello, Seriç, Sivok ve Zapotocny’yle sekiz yabancı yer alacak. Süper Lig’deki karşılaşmalarda 6+2 yabancı kuralı nedeniyle 2 yabancı kulübede oturacak. UEFA Kupası’nda ise hepsi sahada olacak.

Tandoğan kalacak
İç transferde de görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Ali Tandoğan ile sözleşme yenileneceği öğrenildi.

Geçen sezon başında gönderileceği konuşulan tecrübeli oyuncu, sergilediği performansla teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın değişmez isimlerinden olmuştu. Gençlerbirliği’nden alınan Tuna Üzümcü’nün ise kulübeye derinlik katması planlanıyor.
__________________

Click the image to open in full size.
mypatxah Ofline   Alıntı ile Cevapla