Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 09:59   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Beşiktaş defansına 100. yıl modeli

Beşiktaş Teknik Direktörü, "İstediğim Zapatocny, Sivok ve Seric ile anlaşma sağlandı. Özellikle defansımızı sağlam tutmak istiyorduk. Bunu başardık. Tuna da taze güç olarak takımın yeni yıldızı olacaktır" dedi.
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenör Mutlu Topçu dün başkan Yıldırım Demirören, menajer Sinan Engin ve genel sekreter Kenan Öner ile bir araya gelerek yeni sezon hakkındaki düşüncelerini aktardı. Sağlam, "Yeni dönem için sistemime uymayan oyuncular ile yollarımızın ayrılması beni sevindirdi. Baki, Gordon Schildenfeld gibi oyuncularla yollarımızı ayırdık. Defansta önemli temizlik gerçekleştirdik. Özellikle defansımızı sağlam tutmak istiyorduk. Bunu başardık. İstediğim Zapatocny, Sivok ve Seric ile anlaşma sağlandı" dedi.

100. yıl modeli

Beşiktaş defansının çok iyi oyunculardan kurulu olacağını kaydeden Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü "Beşiktaş’ın 100. yılki kadrosunu incelediğimizde defansta Zago, Ronaldo, Ahmet Yıldırım, Ali Eren gibi önemli oyuncular vardı. Beşiktaş her maçına rahat çıkardı. 100. yıldaki modeli yeni sezonda uygulayacağız. Anlaşma sağlanan yıldız oyuncular hem Beşiktaş’a hem de Türk fuboluna katkı sağlayacaklardır. Tuna da taze güç olarak takımın yeni yıldızı olacaktır."
Skyblues Ofline