Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 08:59   #1
KaRaHaNLI
 
KaRaHaNLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Büyük takas

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size. Büyük takas


Fransızlar, Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızını alabilmek için her yolu mübah saydı... Golcü futbolcu için Djibril Cisse’yi vermeye hazır olan Marsilya’nın, teklif kabul görmezse 8 milyon eurosu da hazır.





Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı forveti Bobo’yu kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber eden Fransa’nın Marsilya kulübünün, golcü futbolcuya karşılık Djibril Cisse’yi teklif ettiği öğrenildi. İddiaya göre Marsilya yöneticileri daha önce Beşiktaş’ın kapısına Bobo için 8 milyon euroluk bir teklifle gelmiş, ancak Avrupa’nın gündeminde olan Brezilyalıyı ucuza kaptırmak istemeyen Beşiktaş, önerilen rakamı beğenmemişti.
Ancak Mavi-beyazlı takımın son teklifi dudak uçuklatacak cinsten.Eski Galatasaray teknik direktörü Eric Gerets’in Bobo’yu ısrarla istemesinin Marsilya yönetimini bu yola sevkettiği iddia edildi. Gelecek senenin transferleri için kaynak arayan Beşiktaş yönetimi, Bobo’yu satmaya daha sıcak bakıyordu. Ancak bu teklif karşısında düşünmek için zaman isteyen Beşiktaş’a son teklif olarak da 8 milyon eurolak bonservis bedeli ödemeye hazır olunduğu da gelen bilgiler arasında. Transfer hakkındaki gelişmelerin birkaç gün içinde netleşeceği haberleri de kulislerde konuşuluyor.
__________________
Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
KaRaHaNLI Ofline