Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 09:39   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 ,5 Yaşındaki Çocuğun Böbreğinden 2 Adet Taş Çıkarıldı

Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde gerçekleştirilen bir ameliyatla, 2,5 yaşındaki bir çocuğun böbreğinden 2 adet taş çıkartıldı.

Trabzon Özel İmperial Hastanesi'ne ateş, ağrı ve bulantı şikayetiyle getirilen 2,5 yaşındaki Ahmet Selim Toru'yu muayene eden Uroloji Uzmanı Opr.Dr. Ekrem Sağlam, yapılan tetkiklerde çocuğun böbreğinde 2 adet taş tespit edildiğini söyledi. Küçük çocuğun ameliyat edilmesine karar verildiğini anlatan Dr. Sağlam, "Küçük hastamızın sol böbreğinde 5 ve 7 santim kalınlığında iki taş tespit ettik. Sol üreter alt uçtaki 2 adet taş endoskopik olarak tanımlanan kapalı yöntemle alındı ve hastanın şikayeti kısmen ortadan kalktı. Şu an sağlığı gayet iyi" dedi.

Dr. Sağlam, küçük çocukların böbreklerinde taş görülmesi olayının ise genellikle ailedeki irsi durumdan kaynaklandığını ifade etti.

Küçük çocuğun babası Mustafa Toru ise oğlunun sağlığına kavuşmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Anne Nesrin Toru da başta Dr. Ekrem Sağlam olmak üzere katkısı geçen hastane personeline teşekkür etti
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla