Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 17:02   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Son transfer dedikoduları

Son transfer dedikoduları

Liglerin tamamlanmasının ardından tüm gözler, takımların yapacağı transferlere çevrildi. Ülkemizde olduğu gibi her ülkede transfer dedikodular bitmek bilmiyor. Hemen hemen her gün bir çok futbolcunun adı farklı kulüplerle anılıyor. İşte dün ve bugün Avrupa basınını meşgul eden transfer dedikoduları.
Bundan böyle her gün Avrupa'daki transfer söylentilerini Sporx.com ayrıcalığıyla takip edebileceksiniz.
** Pique'yi kadrosuna katarak savunmasını güçlendirmeye başlayan Barcelona'nın yeni hedefleri Roma'da forma giyen Juan ve Deportivo'nun Arjantinli yıldızı Fabrizio Coloccini. (Marca)
** Inter'in ısrarla istediği Arsenal'in orta sahadaki yıldızı Alexander Hleb'e Real Madrid de talip oldu. Belarus'lu futbolcunun değeri 19 milyon avro.
** Liverpool, Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen sol bek Andrea Dossena'nın transferini bu hafta içinde bitirmek istiyor. 7.5 milyon avro'luk bonservisi ödemeyi kabul eden Kırmızılar'ın en büyük rakipleri ise Juventus ve Fiorentina. İki İtalyan ekibin de devreye girmesi fiyatı 9.5 milyon avro'ya çıkarabilir. Dossena da yaptığı açıklamada Liverpool'da oynamak istediğini belirtmişti.
** Barcelona'nın Meksikalı genç yıldızı Giovani Dos Santos için Tottenham bir adım önde. Katalan ekibinin kabul etmesi durumunda Dos Santos 15 milyon avro'ya Londra ekibiyle sözleşme imzalayacak. (Daily Star)
** Sporting Lizbon'un genç yıldızı Miguel Veloso'yu renklerine katmak isteyen Bolton'un en az 20 milyon avro'yu gözden çıkarması gerektiği belirtildi. (The Sun)
** Arsenal ve Newcastle United, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen Eren Derdiyok'u izlemeye aldı. (The Sun)
** Roma'nın orta alan oyuncusu Alberto Aquilani Arsenal'in takibi altında. Roma'nın izin vermesi halinde Aquilani Arsenal'e sıcak bakıyor.
** Getafe'nin Arjantinli savunmacısı Daniel Diaz, 4 milyon avro'ya Tottenham'lı olabilir. (The Sun)
** Cruzeiro'da forma giyen Marcelo Moreno, Shakhtar Donetsk ve Tottenham Hotspur arasında bir tercih yapacak. Brezilya temsilcisi, iki ekibin de teklif ettiği 5 milyon avroluk bonservis bedelini kabul etti.
** Lyon forması giyen Sidney Govou, Premier Ligi takımlarından Portsmouth'da forma giyebileceğini söyledi. (Daily Mirror)
__________________
asparagas Ofline