Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 07:59   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Yoksulluktan tedavi olamadı sınıfında aniden fenalaşıp öldü

Click the image to open in full size.Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’ne bağlı Pınarköy’de oturan 6 çocuklu Çakır Ailesi’nin maddi durumları iyi olmadığı için tedavi ettiremedikleri kalbi delik kızları Özlem (15), okul arkadaşlarının gözleri önünde fenalaşıp öldü.

İSMAİL ve Mukaddes Çakır’ın kalbi delik kızları Özlem Çakır, geçen pazartesi günü okulda nöbetçi olduğu için müdür tarafından 6-A sınıfına aşı yapılacağı duyurusunu ulaştırmak için görevlendirildi. Bu sınıfa gidip duyuruyu okumaya başlayan Özlem Çakır, aniden düşüp bayıldı. Öğretmenleri tarafından otomobille önce Beyobası Beldesi Sağlık Ocağı’na götürülen, buradan da Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Çakır, yolda hayatını kaybetti.

7 metrekarelik, tek odalı derme çatma bir evde, çocukları Aykut (18), Özlem (15), Salih (14), Aytekin (13) ve Emrah’ın (10) yanı sıra anneanne Hatice Acar (75) ile birlikte hayatlarını sürdüren yoksul İsmail-Mukaddes Çakır çifti, 8 yıl önce de parasızlık yüzünden bir çocuklarını evlatlık verdiklerini anlattı. Geçici işlerde çalıştığını ve 8 nüfuslu ailesine bakmakta zorlandığını anlatan acılı baba İsmail Çakır (39), "Özlem’in kalbinin delik olduğunu henüz 2 aylıkken rahatsızlığı sonucu doktora götürdüğümüzde öğrendik. Bazı doktorlar kalpteki deliğin zamanla kapanacağını söyledi. Biz de kızımızı büyük kentlerdeki hastanelere götürüp doğru düzgün baktıramadık, ameliyat ettiremedik. Yeşil kartla hayatımızı sürdürüyoruz. Özlem gözümüzün içine baka baka gitti, parasızlığın gözü kör olsun" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla