Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 23:22   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bahçelievler'de Butik İşleten Genç Kadın İşyerinde Vurularak Öldürüldü

Bahçelievler'de butik işleten bir kadın, silahla vurularak öldürüldü. Olayın yüksek sesle müzik dinlemekten kaynaklandığı belirtilirken, akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen katil zanlısı, gözaltına alındı.

Olay, Soğanlı Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde, saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre bir giyim mağazası işleten Ayça Kara (30) ile işyerinin bulunduğu apartmanda oturan ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Adnan Ş. arasında, Kara'nın yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle tartışma çıktı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Adnan Ş., tabanca ile Kara'ya ateş etti. Başına ve karnına isabet eden iki kurşunla ağır yaralanan Kara, olay yerinde hayatını kaybetti. Adnan Ş., olaydan sonra, olay yerinin yakınında bulunan babasına ait inşaat malzemeleri satan iş yerine gitti. Adnan Ş., polis ekipleri tarafından burada gözaltına alındı. Sorguya alınan Adnan Ş.'nin, ifadesinde sorulara cevap vermediği öğrenildi. Kara'nın cesedi ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olaydan sonra Kara'nın yakınları sinir kriz geçirdi. Gözyaşlarına hakim olamayan Kara ailesi, ayakta durmakta zorlandı. Katil zanlısı Adnan Ş.'nin babasının arabasını gören Kara'nın yakınları, otomobili tekmeledi, arabanın camlarını kırdı. Kara ailesi, güçlükle sakinleştirilebildi.

Zanlının akli dengesinin yerinde olmadığını ve muhtemelen tedavi gördüğünü belirten görgü tanıkları, tartışmanın yüksek sesle müzik dinlemeden kaynaklandığını, tartışma sırasında sinirlenen Adnan Ş.'nin Aytaç Kara'yı öldürdüğünü anlattı. Adnan Ş.'nin, GATA'dan, "askere gidebilir" raporu almasına rağmen askere de gitmediğini iddia eden çevre sakinleri, zanlının olaydan sonra babasının işyerine girdiğini ve polis tarafından burada gözaltına alındığını ifade etti.

Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.</SPAN>
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla