Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 11:13   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Bobo'nun aklı karıştı'

Click the image to open in full size.Yöneticiler, "Avrupa'dan teklif aldığından bu yana oynamıyor" diyerek, Bobo´yla yolları ayıracak.



Yöneticiler, "Avrupa´dan teklif aldığından bu yana oynamıyor" diyerek, Brezilyalı Bobo´yla yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

10 milyon Euro

Beşiktaş'ta Bobo’nun durumu yavaş yavaş netlik kazanıyor... Geçen sezon başında St.Etienne, devre arasında da Olympique Marsilya ile Rus takımlarının gündemine gelen Brezilyalı yıldızın Beşiktaş’la yolları büyük bir ihtimalle ayrılacak. Menacerler aracılığıyla gelen tekliflerin ardından performansı düşen Bobo için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen yöneticiler, Sambacı’yı gönderebilir.

İlk aday Klasniç

Fransız ve Türk basınında sürekli hakkında transfer haberleri çıkan Bobo’dan artık maksimum verimi alamayacaklarını düşünen idarecilerin, şimdiden Brezilyalı’nın yerine golcü arayışlarına başladıkları kaydedildi. Bobo’nun gitmesi durumunda Beşiktaş’ın transfer gündemine gelecek ilk isim, Klasniç olacak. Werder’den ayrılan golcü oyuncu, Hırvatistan Milli Takımı’yla Euro 2008’de mücadele edecek.

Fanatik
jaSmin Ofline