Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 08:57   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sübyancı rezaleti

Danimarka'da, internette kendisini 13 yaşında bir kız çocuğu olarak tanıtan kadın gazeteci, cinsel ilişki kurmak isteyen 4 kişiyi deşifre etti..
Click the image to open in full size.
Danimarka'nın yüksek tirajlı tabloid gazetelerinden Ekstra Bladet'te çalışan Tine Rögild (26) isimli kadın gazeteci, kendini 13 yaşında bir kız gibi göstererek internette chat yaptı. May ismiyle yazışan gazeteciyi küçük kız zanneden yaklaşık 100 erkek cinsel içerikli sohbet etti, hatta bazıları kamera önünde mastürbasyon yaptı.

'SUÇ FİİLEN OLUŞMADI'
Kadın gazeteci, bu erkeklerden 43 yaşında subay, 53 yaşında emekli polis komiseri, 72 yaşında emekli ve 35 yaşında bir aile reisiyle seks yapmak üzere anlaştı ve buluşma yerine bir kameraman ve bir haberci arkadaşını da götürdü. Polis komiseri olay yerinden koşarak uzaklaşırken, olaydan bir gün sonra gözaltına alındı. Subayın ise küçük kızın bekâretini bozmak istediğini dile getirdiği ifade edildi. Gazetecinin yaşlı erkekleri sahte bir chat profiliyle tuzağa düşürüp yakalatması basın çevrelerinde de tartışılıyor. 'Cinsel taciz' diye adlandırılabilecek suçun fiilen oluşmadığına dikkat çekilirken, adı geçen erkeklerin hangi suçlama ile ceza alacakları ise merak konusu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla