Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 09:01   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Polise taş değil artık gol atıyorlar

Polise taş değil artık gol atıyorlar
Click the image to open in full size. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü örgütlerin birer küçük militan gibi kullanarak taş ve molotof attırdığı mafya gruplarının kapkaç yaptırdığı çocukları halı sahada topluma kazandırdı. “Toplum Destekli Polis” projesi kapsamında esnaf ziyaretinden gençlerin rehabilitesine pek çok faaliyet yürüten Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Tuğrul Pek, Dolapdere’de polislerle ilköğretim ve liselerde okuyan çocuklar arasında her hafta halı saha maçları organize ettirdi. Olaylarda sık sık karşı karşıya gelen polisler ve çocuklar artık kozlarını sahada paylaşıyor. Maç boyunca polisler, çocukları terör örgütleri ve uyuşturucuya karşı da uyarıyor.

HER DAİM GALİPLER

Kıyasıya rekabetin yaşandığı halı saha maçlarına ilgi de oldukça yüksek.

Tribünleri dolduran çocuklar ve polisler tuttukları takımı desteklerken sahada ve tribünlerde sıcak ve samimi görüntüler oluşuyor. Sahada iki taraf kıyasıya mücadele ederken; tribünlerde polisler çocuklara çikolata dağıtarak sohbet ediyor.

Her hafta gerçekleşen maçların galibi ise genellikle çocuklar oluyor.

Okullarda paneller ve sohbetler de düzenleyen Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü her hafta okullara ünlüleri getirerek çocuklarla daha sıcak ortamlar yaratmayı da ihmal etmiyor.

Son olarak emniyet mensuplarıyla birlikte Dolapdere’deki Hüviyet Bekir İlköğretim okulunu ziyaret eden ünlü ritim grubu “Big Gang” çocukların yakın ilgisiyle karşılandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla