Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 09:11   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Eski sevgiliye intikam oyunu

Click the image to open in full size.Terk edilmeye dayanamayan üniversiteli kız, yeni erkek arkadaşına, eski sevgilisi tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Kendisine polis süsü vererek üniversiteli genci tehdit eden saldırgan ile adamları paniğe kapılınca yakalandı.

ADANA’nın Ceyhan İlçesi’nde Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Kadriye K. ile sevgilisi aynı okulun öğrencisi 19 yaşındaki Yahya C., bir süre önce ayrıldı. Yahya C.’nin kendisini terk etmesine öfkelenen üniversiteli kız, Adana’da oturan işsiz Ayhan Gökçurak ile arkadaşlık kurdu. Eski sevgilisinden intikam almak isteyen Kadriye K., Gökçurak’a, "Eski sevgilim tehdit edip geri dönmemi istiyor" dedi. Bunun üzerine Ayhan Gökçurak, 3 gün önce telefonla aradığı Yahya C.’yi polis telsiz sesleri efekti altında, "Ben başkomiserim. Bir kızı telefonla arayarak rahatsız ediyormuşsun. Seni gözaltına alacağım" dedi.

Güvenlik şüphelendi

Önceki akşam öğrenci yurduna giden Gökçurak, yurt bahçesinde gördüğü Yahya C.’ye, "Dosyan elimde. Senin hayatını bitiririm. Kızlarla uğraşma demedim mi?" diye bağırdı. Durumdan şüphelenen güvenlik görevlisi, Gökçurak’a "Kimliğinizi görebilir miyim?" dedi. Panikleyip olay yerinden kaçan Gökçurak ve arkadaşları Ali Çelik (25), Hüseyin Gezici (24) ve Mahmut Tanrıkulu (31) yakalandı. Kadriye K. ve arkadaşı Hatice B.Ş. de (20) gözaltına alındı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla