Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 10:17   #1
sheker
Dişi Kartal
 
sheker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Keneden değil utançtan öldü!

Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı şüphesiyle tedavi gören 70 yaşındaki Mahmut Büyükökara hayatını kaybetti. Büyüközkara testislerine yapışan keneyi utançtan kendisi çıkarınca hastalığa yakalanmıştı...
HEM EŞİNİ HEM KENDİNİ KENE ISIRDI

Tokat'ın Zile ilçesine bağlı bir köyde yaşayan 5 çocuk babası Mahmut Büyüközkara ile eşi H. Büyüközkara'yı, yaklaşık bir hafta önce, tarlada çalışırken kene ısırdı.

EŞİNİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ, KENDİ UTANDI

Testisine yapışan keneyi utandığı için kimseye söylemeden kendisinin çıkardığı öğrenilen Mahmut Büyüközkara, eşini hastaneye götürmesine rağmen kendi durumunu bildirmedi. Bir süre sonra rahatsızlanan Mahmut Büyüközkara, yakınları tarafından Zile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTALIĞA YAKALANDI

Buradan Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı şüphesiyle Tokat Devlet Hastanesi'ne gönderilen Büyüközkara, durumu ağırlaşınca dün Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

EŞİNİN DURUMU İYİ, KENDİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Enfeksiyon hastalıkları servisinde tedavi gören Mahmut Büyüközkara, gece yaşamını yitirdi.

Ayağını ısıran keneyi kendisinin çıkardığı bildirilen yaşlı adamın eşi H. Büyüközkara'nın tedavisi ise Tokat Devlet Hastanesi'nde sürdürülüyor. H.B.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

AYNI KÖYDE YİNE ÖLÜMLÜ VAKA

Aynı köyde yaşayan 2 çocuk annesi D.S. (41) de 5 gün önce, Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı şüphesiyle tedavi gördüğü Sivas'ta yaşamını yitirmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
sheker Ofline   Alıntı ile Cevapla