Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 15:25   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Fortis ve Yapı Kredi, Kredi Kartında İşbirliğini Hayata Geçirdi

Fortis ve Yapı Kredi Bankası'nın yürüttüğü ortak çalışma tamamlanarak Fortis İdeal Kart, Fortis Worldcard'a dönüştü.

Fortis'in hizmet verdiği bir milyonu aşkın İdeal Kart kullanıcısı bundan böyle Worldcard'ın üye işyerlerinde sunduğu imkanlardan, kampanyalardan ve avantajlı alışveriş fırsatlarından yararlanabilecekler. Fortis ve Yapı Kredi işbirliği, İdeal Kart sahiplerine sağlayacağı yeni özelliklerin yanı sıra, kredi kartı sektörünün gelişimine de önemli katkılarda bulunacak.

Kredi kartları pazarında yaşanan bu gelişme ile Worldcard sayısı yaklaşık 8 milyona ulaştı. Bu işbirliği sonucunda Fortis İdeal Kart kullanıcıları mevcut kartlarıyla 200 bine yakın World üye işyerinde taksitli alışveriş yapıp World puan kazanabilecek ve harcayabilecek.

"MÜŞTERİLERİMİZ FORTİS WORLDCARD'I HER FIRSATTA KULLANMAK İSTEYECEKLER" Yapı Kredi ile tamamlanan bu çalışmanın Fortis'in bireysel bankacılık alanında sergilediği yüksek performansın bir devamı olduğunu belirten Fortis Perakende Bankacılık Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Mendi şunları ifade etti:

"Yapı Kredi Bankası ile yaptığımız anlaşma, bireysel bankacılık alanında sergilediğimiz yüksek performansın devamı niteliğindedir. Özellikle son dönemde müşterilerimize sunduğumuz yepyeni ürün ve hizmetlere, şimdi de kredi kartı alanında bir yeniliği eklemekten mutluluk duyuyoruz. Artık İdeal Kart sahipleri Worldcard'ın üye işyerlerinde sunduğu tüm imkanlardan yararlanacaklar. Avantajlı alışveriş edebilecekleri mağaza ve dükkan sayısı katlanarak artacak. Müşterilerimiz Fortis Worldcard'ı her fırsatta kullanmak isteyecekler. Fortis ve Yapı Kredi Bankası arasındaki bu işbirliği kredi kartı sahiplerine sağlayacağı sayısız avantajın yanı sıra ülkemizin kredi kartı pazarında başlattığı yeni dönem açısından da büyük önem taşıyor. Kaynakların daha verimli kullanılmasını ve kredi kartı müşterilerine yüksek kaliteli hizmet sunulmasını sağlayan bu model, sektörün güçlü bir şekilde büyümesine ciddi destek sağlayacak. Bu işbirliği, Fortis'in Türkiye'deki iddialı büyüme hedeflerine ulaşmasına da katkıda bulunacaktır." Türkiye'de kredi kartları tarihinin Yapı Kredi ile başladığını ve Türk tüketicisini 1988 yılında kredi kartlarıyla tanıştıran bir kurum olarak sektörünü şekillendiren pek çok uygulamanın altına imza attıklarını belirten Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve Tüketici Kredileri Yönetimi Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer ise şunları söyledi:

"World olarak 20 yıldır kesintisiz bir biçimde sektörde hem kart adetleri hem de alışveriş ciroları bazında liderliğimizi sürdürüyoruz. Bugün 7 milyonu aşkın kullanıcısı, 200 bine ulaşan üye işyeri ile çok büyük bir platformu yönetmeye devam ediyoruz. Bugünden itibaren World'ün üye işyeri ağından ve pazarlama faaliyetlerinden Fortis'in değerli müşterileri de faydalanmaya başlayacak. Bu işbirliği yalnızca kart kullanıcıları açısından değil, perakende dünyası ve her iki kurum açısından da önemli kazanımlar sağlayacak. Bir yandan daha büyük bir kitlenin yaratacağı alım gücünü daha kazançlı kampanyalar için kullanırken diğer taraftan işletme ve pazarlama yönetimi gibi maliyetleri birleştirerek tasarruf yaratmış olacağız. Bu durumun kredi kartları pazarının daha sağlıklı ve verimli bir biçimde büyümesi için önemli bir fırsat oluşturacağına inanıyorum."
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla