Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 13:25   #1
tu((edda1903
Dişi Kartal
 
tu((edda1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon11 1. sınıf aşk hikayesi :)

Evet, çıktı tuvaletten bana kızarak. Gittim yanına özür diledim. Seni babama söylicem dedi bana. Çok korktum. Okul çıkışı hemen annemlerin yatağının altına girdim. Uyumuşum. Kalktığımda annem "seninki arıyor" dedi. Heyecanla gittim.

Ama Türk Telekom'un masal dinleme servisiymiş. Yarın gittim okula korkarak... Beden dersi vardı. Öyle güzel saklambaç oynuyorduki... Çok güzel bir yere saklanmıştı. Çok güzel kokuyordu. Dayanamadım ben de hamburger aldım. Öğretmen bu romantizmi hemen bozdu! " Hadi çocuklar yakan topa" Çok kızdım ona. Beden dersi de bitti.

Hoca bize "A" harfini öğretiyordu. O kadar güzel çiziyorduki... Daha ismini bilmiyordum, sordum: "Şükufe dedi bana" ama annesi sürekli Aslı diye sesleniyordu ona. Beraber Barbie oynamayı teklif etti. Ben Barbie, o da Action Man'i yönetti.

Yürürken elim, eline değdi, ağlamaya başladı! Nedenini sordum! Çok romantikti dedi. Beraber akşam yemeği teklif ettim, akşam geldi bize. Yemek o kadar güzeldiki... Ispanak, bezelye ve süt. Anneleri et yemişti ama!

Yatma vakti gelince bizde kalmasını teklif ettim. Tamam dedi. Masallarımızı dinlerken uyumuşuz... O gece o kadar romantikti ki ve ben o kadar heyecanlıydım ki, kendimi tuvalette sanıp hemen oracıkta kendimi salıvermişim.

Dün gece galiba sütü biraz fazla kaçırmışım! Başım da ağrıyordu hem...
__________________
tu((edda1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla