Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2008, 08:04   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Vicdansız sapıklar

Click the image to open in full size.İnternette tanıştıkları erkek çocukları kandırıp ’pazarlayan’ çete, 6 aylık takiple çökertildi. Zanlıların, 10 ilden erkek çocukları zorla cinsel ilişkiye zorladığı, çocuklardan ikisinin engelli ve zihinsel özürlü olduğu anlaşıldı.

İZMİR polisi, internette tanıştıkları erkek çocuklarını pazarlayan bir şebekenin peşine düştü. 6 aylık takip sonucu 2006 yılında, ’yaşı küçük çocukları istismar etmek’ suçundan yakalanıp 14 ay hapiste kalan Cevdet G.’nin tahliye edildikten sonra aynı suçu işlemeye devam ettiği belirlendi. Cevdet G.’nin, aynı suçtan sabıkalı 30 yaşındaki İbrahim Alptuğ Sayı ile birlikte İzmir, Balıkesir, Aydın, Kırklareli, Konya, Manisa, Batman, Kastamonu, Mardin ve Tekirdağ’daki erkek çocuklarla internette tanışıp samimi olduktan sonra cinsel ilişkiye zorladığı belirlendi.

Yürüyerek aramış

İki zanlının, e-postalar ve telefon görüşmeleri sonrası, yaşları 16 ile 18 arasında değişen erkek çocukları, yine internetten buldukları 18- 25 yaş arasındaki erkeklere pazarladıkları tespit edildi. Operasyon sonucunda elde edilen bilgiler, organizasyonun elebaşı, bekar Cevdet G.’nin, günde yaklaşık 5 kilometre yürüyerek çocuk aradığını ortaya çıkardı. Cevdet G.’nin cep telefonunda yapılan incelemede, tuzağa düşürdüğü erkek çocuklardan ikisinin, zihinsel ve fiziksel engelli olduğu, pornografik görüntü ve fotoğraflarının çekildiği belirlendi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla