Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 12:34   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim antrenmanda kırdı geçirdi




Click the image to open in full size. Euro 2008 finalleri 2. maçında İsviçre ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Terim ve yardımcıları çalışmalarda alışılmışın dışındaydı Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde 2. maçında İsviçre ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Nyon'daki Coloray Stadı'nda ilk yarım saati basına açık olarak yapılan çalışmaya, sakat olan Servet ve Gökhan Zan katılmazken, diğer futbolcular kısa süreli bir ısınmanın ardından gruplara ayrılarak 5'e 2 oynadılar. Antrenmanı Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile birlikte bazı kulüp başkanları da izlediler.

HOCANIN KEYFİ YERİNDE

MİLLİ Takım’ın dünkü idmanını Hasan Doğan ile birlikte İstanbul BŞ Belediye, G.Antep, Rize ve Denizli başkanları da izlerken, Fatih Terim adeta şov yaptı. İdmanın başında oyuncuları kale arkasına gönderen Terim, sahada yardımcıları Metin Tekin ve Müfit Erkasap’la yaklaşık 20 dakika keyifli bir muhabbete girdi. Sürekli yardımcılarıyla şakalaşıp kahkahalar atan Terim daha sonra tüm oyuncuları sahada yere oturtup 10 dakika süren bir konuşma yaptı. Terim bu konuşma sırasında da zaman zaman zaman güldü
.

İŞTE ANTRENMANDAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla