Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 19:55   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Emre'ye 9 dikiş

İsviçre maçında sakatlanan 5 futbolcumuzun tedavilerine başlandı.

Futbol Federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsviçre maçında sağanak yağış nedeniyle ağırlaşan sahada yoğun fiziki mücadele yaşandığına dikkat çekilerek, ''Büyük fedakarlıklarla her şeylerini ortaya koyan futbolcularımızın beşinde 90 dakika sonunda sağlık problemi oluştu. Sağlık heyetimizin yoğun tedavi ve özverili yaklaşımıyla maçta oynayan Servet'in son durumunun tespit edilebilmesi ve Tümer Metin'in kasığında meydana gelen ağrı nedeniyle MR'ları çekilmiş olup, detaylı açıklama için MR sonucu beklenmektedir'' denildi.

Açıklamada, karın sol yan duvarı kaslarına maç sırasında aldığı darbe nedeniyle ağrı ve kas içi kanaması mevcut olan Gökdeniz Karadeniz'in tedavisine ise hemen başlandığını belirterek, şu bilgiler verildi:
''Bu futbolcunun birkaç gün takımla antrenmanlara çıkmasının mümkün olmadığı öngörüsü oluşmuştur. Yine karşılaşmada girdikleri ikili mücadele sırasında baş ve yüz bölgesinde kanamalı açık yaralanmaları oluşan 2 futbolcudan Emre Aşık'a maç sonrası hastanede estetik cerrahi müdahale yapılmıştır. Milli futbolcuya 9 dikiş atılmış olup, bir sonraki maç için tedavisine devam edilmektedir. Başına aldığı darbe ile saçlı derinin sol yanında açık yaralanması bulunan Hakan Balta'ya da 4 dikiş atılarak, yarası kapatılmıştır.''

Bu arada, sağlık problemleri devam eden Emre Belözoğlu ve Gökhan Zan'ın tedavilerine yoğun bir şekilde devam edildiği ve bu futbolcuların da Çek Cumhuriyeti maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Karşılaşma sırasında bir ara sakatlığı nükseden Servet'in de ağrılarının devam ettiği, sağlık ekibinin bu futbolcuların tedavileriyle yoğun şekilde ilgilenerek, Çek Cumhuriyeti maçına yetiştirmeye çalışacakları bildirildi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla