Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 18:23   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zambrotta Milan'da

Zambrotta Milan'da

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) güçlü takımlarından FC Barcelona, İtalyan yıldızı Gianluca Zambrotta'yı Serie A ekiplerinden AC Milan'a sattığını açıkladı.
İspanyol ekibi FC Barcelona'dan yapılan açıklamada, takımın İtalyan sağ beki Gianluca Zambrotta'nın, 9 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AC Milan'a satıldığı doğrulandı. İtalya Milli Takımı'yla birlikte 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde mücadele eden 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun İtalyan ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalayacağı da belirtildi.
Zambrotta, 2006 yılı Temmuz ayında takımı Juventus küme düşünce, takım arkadaşı Lilian Thuram'la birlikte Barcelona'ya transfer olmuş ancak formasını giydiği iki sezon boyunca Katalan ekibine faydalı olamamıştı.
Zambrotta, Barcelona'dan bu sezon ayrılan 3. futbolcu olarak dikkat çekiyor. Barça'dan son olarak Jose Edmilson Villarreal'e Giovanni dos Santos ise Tottenham'a transfer olmuştu. Portekizli yıldız Deco'nun da Chelsea'yle anlaştığı ver her an takımdan ayrılabileceği gelen bilgiler arasında.
İspanyol basınında çıkan haberlerde, Barcelona'dan aralarında Thuram, Ronaldinho, Deco ve Samuel Eto'o gibi yıldızların da bulunduğu 9 futbolcunun ayrılacağı iddia ediliyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla