Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 23:34   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Çeyrek final Almanya'nın!

Avusturya ve Almanya kapıştı. Barrack müthiş bir frikik golü attı ve Almanya çeyrek final biletini aldı. O muhteşem maçtaki gelişmeler ise;
AVUSTURYA: 21-Juergen Macho 14-Gyorgy Garics 17-Martin Hiden 4-Emanuel Pogatetz 3-Martin Stranzl 10-Andreas Ivanschitz 6-Rene Aufhauser 8-Christian Leitgeb 11-Umit Korkmaz 20-Martin Harnik 9-Roland Linz

Teknik direktör: Josef Hickersberger

ALMANYA: 1-Jens Lehmann 4-Clemens Fritz 17-Per Mertesacker 21-Christoph Metzelder 16-Philipp Lahm 18-Tim Borowski 8-Torsten Frings 13-Michael Ballack 15-Thomas Hitzlsperger 11-Miroslav Klose 20-Lukas Podolski

Teknik direktör: Joachim Löw

STAT: Ernst Happel
HAKEM: Manuel Mejuto (İspanya)

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakika. Almanya atağı sol kanattan hızlı gelişti. Ballack'ın pasında ceza sahasına giren Gomez'in şutunu Avusturya savunması ayak koyarak çıkarttı.

5. dakika. Almanya sağ kanattan Klose ile gelişen atakta gole çok yaklaştı. Bu futbolcunun yerden ortası savunmadan sekerek arka direkte kale içine yöneldi. Alman ileri ucunda Gomez çizgi üzerinde topu seyredince Avusturya savunmasında Hiden müthiş bir müdahale ile çok net bir gol pozisyonunu çıkarttı...

7. dakika. Almanya maça hızlı başladı. Panzerler sağlı sollu ataklarla golü arıyor. Sol kanattan hareketlenen Gomez ceza sahasında topla buluştuğu anda çarprazdan şutunu attı. Meşin yuvarlak kalecide kaldı.

13. dakika. Avusturya'da Stranzl sarı kart gördü.

14. dakika. Almanya sol kanattan Gomez ile gelişen atakta Avusturya kalesine etkili indi. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topu kontrol eden Podolski dönüp şutunu attı. Savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

17. dakika. Avusturya atağında ceza sahası içinde topla buluşan Aufhauser, Metzelder'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem tartışılacak bir karara imza atarak devam dedi.

19. dakika. Avusturya gole Aufhauser ile yaklaştı. Sağ kanattan Hiden ceza sahasına ortasını yaptı. Savunmanın arkasında topla buluşan Aufhauser bir an meşin yuvarlağın ayağından sektirince Kaleci Lehmann çıkarak mutlak bir gol pozisyonunu önledi.

21. dakika. Avusturya bir kez daha Almanya kalesine etkili geldi. Aufhauser uzaktan sert vurdu. Yerden köşeye giden topu Lehmann iyi uzanarak kornere çeldi.

23. dakika. Almanya Podolski ile gole yaklaştı. Ceza sahası dışında topla buluşan Podolski sert vurdu. Macho iyi uzanarak gole izin vermedi.

31. dakika. Avusturya'da Hoffer sarı kart gördü.

33. dakika. Almanya'da Frings'in kullandığı köşe vuruşunda Klose kafayı vurdu ancak top yandan auta gitti.

40. dakika. İspanyol hakem Almanya'nın hocası Löw ve Avusturya'nın hocası Josef Hickersberger'i tribüne gönderdi...

45. dakika. Maçtan ilk yarı için normal süre tamamlandı... Uzatma süresi olarak 2 dakika ilave edildi.

Uzatmalarda gol olmadı... Avusturya ve Almanya ilk 45 dakikayı 0-0 eşitlikle tamamladı...

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya Almanya başladı..

46. dakika. Almanya'da Andreas Ivanschitz'e sarı kart gördü.

GOL...49. dakika. Almanya golü Ballack ile buldu. Panzerler rakip ceza sahası dışında frikik atışı kazandı. Topun gerisine geçen Ballack harika bir şut çıkarttı. Meşin yuvarlak köşeden Avusturya ağlarına takıldı.

Almanya, Ballack'ın harika golüyle Avusturya karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

54. dakika. Almanya 2. gole Podolski ile yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına sokulan Podolski çarprazdan sert vurdu. Top yan direği sıyırıp auta çıktı.

55. dakika. Avusturya ilk değişikliğini yaptı ve Martin Hiden oyundan çıkarken, Christian Leitgeb oyuna girdi.

57. dakika. Avusturya beraberlik golünü arıyor. Ümit Korkmaz ile soldan etkili geldi Avusturya ancak Arne Friedrich yatarak topu taça attı.

60. dakika. Almanya'da Gomez yerini Thomas Hitzlsperger'e bıraktı.

63. dakika. Avusturya'da Aufhauser yerini Juergen Saeumel'e bıraktı.

66. dakika. Avusturya'da Martin Harnik çıktı, Roman Kienast oyuna giren isim oldu.

72. dakika. Avusturya köşe atışı kullandı. Andreas Ivanschitz'in ortasında Roman Kienast kafayı vurdu ancak üstten dışarı gitti top. Hakem korner kararı verdi.

79. dakika. Almanya atağında savunmanın arkasına atılan derin pasa Klose hareketlendi. Kaleci Macho zamanında çıkarak topu kontrol etti. Klose'nin dizinin geldii Macho kısa süreli sakatlık yaşadı.

80. dakika. Maçta son 10 dakikaya girildi. Almanya'nın Avusturya karşısında 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

82. dakika. Avusturya atağında savunmanın arkasına sarkan Ivanschitz topu kontrol ettiği anda Lahm kritik bir müdahale ile tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

83. dakika. Almanya'da Podolski kenara alındı Oliver Nueville oyunda.

84. dakika. Avusturya tüm hatlarıyla beraberlik golünü arıyor. Sağ kanattan gelişen atakta Hoffer ceza sahasının dışından sert vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı.

88. dakika. Almanya çok tehlikeli geldi ancak Klose'nin ceza sahası içinden karşı karşıya şutunu Macho çıkardı.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı... Uzatma süresi olarak 3 dakika ilave edildi...

90+3. dakika. Tim Borowski oyunda Almanya'da ve Fritz kenara alındı.

90+3. dakika. Almanya uzatmalarda Nueville ile 2. gole yaklaştı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından kaleye gönderdiği top yandan auta çıktı.

Hakem bu atak sonrası maçın son düdüğünü çaldı. Almanya, Avusturya'yı Ballack'ın harika golüyle 1-0 mağlup ederek çeyrek final biletini kaptı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla