Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 11:06   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Dulla evlenene 25 bin dolar

Dulla evlenene 25 bin dolar DÜNYA Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Irak’ta savaş ve şiddet olaylarına bağlı olarak eşini kaybeden dul kadınların sayısının 3 milyonu geçtiği açıkladı.
Parlamentondaki laik bloktan El-Irakiye Listesi Milletvekili ve Meclis Kadın Hakları İzleme Komisyonu Başkanı Macide Hüseyin, ülke genelinde süren kanlı eylem ve çeşitli saldırılar nedeniyle dul kadın oranında büyük bir artış olduğunu söyledi. Iraklı kadın parlamenter, bu kategorideki kadınların yaşamsal zorlukla da burun buruna kaldığını dile getirdi.
Başbakan Nuri El Maliki ise ülkesindeki dul kadınların daha fazla kötü yola düşmemesi için yeni bir öneri getirdi. Maliki, dul kadınlarla evlenen Iraklı erkeklere 38 milyon Irak Dinarı (25 bin Amerikan doları) para yardımı vaadinde bulunurken, Irak Parlamentosu da, dul kalmış kadınlara yardım amaçlı olarak 2 ayda bir 75 bin Irak Dinarı (50 Amerikan Doları) vermeyi kararlaştırdı.
Mevcut koşullarda hiçbir sosyal güvenceleri olmayan dul kadınların bir kısmı geçimini sokaklarda dilencilik yaparak sağlarken, bir kısmı ise fuhuş yaparak hayatını sürdürüyor.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla