Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 05:44   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Nihat korkusu

Yarınki rakibimizin golcüsü Oliç, Çekler’e duble yapan yıldızımızdan çekindiğini belirterek ‘Usta bir golcü’ yorumunu yaptı. Petriç ise ‘Türkler’e Çek maçındaki mutluluğu yaşatmayacağız’ dedi


Türkiye zoru başardı


HIRVATLAR hem çekiniyor, hem de iddialı konuşmaktan geri kalmıyor. Çeyrek finalde yarın karşılaşacağımız rakibimizin golcüsü İvico Oliç, ‘Türkiye, Çek Cumhuriyeti maçında her takımın kolay kolay elde edemeyeceği bir başarıya imza attı. 2-0’dan 3-2 yapmak kolay iş değildir. Ama Türkiye’ye bu mutluluğu bir daha yaşattırmayacağız’ diye konuştu.


Petriç: Şanslarımız eşit


MİLLİ Takımımız’ın en tehlikeli isminin Nihat olduğunu sözlerine ekleyen Oliç, ‘Attığı goller tam bir usta işi. Nihat Türkiye’nin en tehlikeli oyuncusu. Onu durdurursak turu geçeriz’ dedi. Forvet oyuncusu Petric de ‘Türk Milli Takımı’ndan birçok ismi tanıyorum. Hamit etkili bir kanat oyuncusu. Nihat takımın silahı. Bana göre şanslar eşit’ ifadesini kullandı.


Türkiye 1996’dan daha iyi


HIRVATLAR’IN hocası Biliç de ‘Türkiye ile 96’da karşılaşmış ve yenmiştik. Ama Türkiye şimdi o zamana göre daha iyi bir takım. Rüştü, Volkan’ı aratmaz. Türkiye hakkında bu ülkede oynayan Runje’den değil, yardımcılarımdan bilgi aldım’ dedi. Bilic, Nihat’ın ‘Çek ve İsviçre’ye göre daha rahat kazanırız’ sözleri için de ‘Bu açıklamalar bizi daha çok motive eder’ yorumunu yaptı. l Aygün ÖZİPEK


Villarreal’in Aurelio aşkı


GELECEK sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Villarreal, Milli Takım ve Fenerbahçe’nin yıldızı Aurelio’nun peşini bırakmıyor...

Bu takımda forma giyen Nihat Kahveci’nin de önerisiyle Brezilya asıllı Türk oyuncuyu transfer etmek için tüm imkanlarını zorlayan İspanyol kulübü ısrarını sürdürüyor... Fenerbahçe Kulübü’nün opsiyon hakkını kullanarak 1 yıl daha sözleşmesini uzattığı Aurelio’yu almaya kararlı olan Villarrealliler bonservis bedelini ödeyerek işi bitirmek amacında. Yıldız futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu aracılığıyla, Sarı-Lacivertliler’e teklifi ileten İspanyol yöneticiler son çare olarak sözleşmede yer alan ‘10 milyon euroya serbest kalır’ maddesini kullanıp, Aurelio’yu kadrolarına katmaya çalışacaklar.


Nihat’ın sözleri ile motivasyon


HIRVATİSTAN basını takımı Nihat’ın sözleri ile maça hazırlıyor. Sportskenovosti ve Jutornji gazeteleri Nihat’ın ‘Biz Hırvatlar’dan daha iyi ve diri bir takımız. Onlardan çok üstünüz’ sözlerini manşetlere taşıyarak, ‘Türkler bizim için böyle düşünüyor. Futbolcularımız ona göre sahaya çıkıp, daha iyi bir takım olduğumuzu göstersinler’ şeklinde yorumlar yaptı...


Milli başarımızı küçümsemeyin


DEVLET Bakanı Murat Başesgioğlu, katıldığımız 3 Avrupa Şampiyonası içinde en büyük başarıyı bu finallerde elde ettiğimizi söyledi. Bakan Başesgioğlu, ‘İsviçre ve Çek maçları, takımımızın son dakikalarda bile ayakta kaldığını göstermiştir. Herkesin Milli Takım’ın bu başarısını hafife alacak davranışlardan kaçınması lazım. Federasyonumuzun futbolcuları ödüllendirmesi ve teşvik etmesi de gayet doğal. Milletimiz de gönlünden geçen hediyeyi onlara vermiş, sabahlara kadar bu başarıyı kutlamıştır. Milli Takım ruhuyla hareket ettiğimiz zaman, aşamayacağımız bir sorun yoktur’ şeklinde konuştu.


Volkan Demirel için itiraz


ÇEK Cumhuriyeti sınavının son dakikalarında Jan Koller’i ittiği gerekçesiyle kırmızı kart gören kaleci Volkan Demirel’e verilen 2 maç ceza ağır bulundu. Futbol Federasyonu, cezanın bir maça indirilmesi için UEFA’ya başvuruda bulunma kararı aldı.


UEFA’dan 27 bin ğ ceza


UEFA, Çek maçında akredite olmayan 25 kişinin soyunma odasına girmesi ve kırmızı gören Volkan’ın yedek kulübesinde durması nedeniyle Futbol Federasyonu’na 27 bin 200 euro para cezası verdi. Federasyon ise Milliler’in 300 bin euro’luk primlerini bankaya yatırdı.


Futbolculara ‘eş’ desteği


A MİLLİ Takımımız yarınki Hırvatistan maçını kazanıp Euro 2008’de yarı finale adını yazdırırsa, futbolcular ekstra moral kazanacak. Teknik Direktör Fatih Terim’in, tur atlanması halinde futbolcuların eşlerini kampa davet etmeyi düşündüğü öğrenildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla