Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 08:21   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Savunma Sağlam!!!

Kara Kartal´ın Çek yıldızı Tomas Sivok, yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalar yaptı: Zapotocny ile Beşiktaş´ın defansındaki sorunları çözeceğiz.
19.6.2008



‘Faydalı olacağız’
Geçen sezon savunmasında yaşadığı sorunlar nedeniyle şampiyonluk yarışında geriye düşen Beşiktaş, Tomas Sivok ile Zapotocny transferleriyle defansını güçlendirmişti. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Çek Cumhuriyeti forması giyen Tomas Sivok, yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, “Zapotocny’i yakından tanıyorum. Birbirimizi tamamlayan özelliklere sahibiz. Beşiktaş’a çok faydalı olacağız” diye konuştu.

‘Orta sahada da varım’
Beşiktaş'ın savunmasındaki sorunları çözeceklerini dile getiren Sivok, “Ben aynı zamanda orta sahada da oynayabiliyorum. Takımıma katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Daha önce Liberec forması giyen Holosko’yu tanıyorum. İyi bir hazırlık döneminin ardından takıma zorlanmadan adapte olacağım” ifadesini kullandı. Bu arada Tomas Sivok’un teknik heyetten özel izin aldığı ve kampa bir hafta gecikmeli olarak katılacağı bildirildi.

Orhan YILDIRIM

__________________
sevil1903 Ofline